Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Golf Hotel Corallo, Montecatini Terme, Italija - 344 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 5x polpenzion (brez pijače) za 2 osebi

Golf Hotel Corallo, Montecatini Terme, Italija - 344 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 5x polpenzion (brez pijače) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Wellness v pravem pomenu besede in termalna voda, obkrožena z veličastnim parkom, bosta regenerirala vaše telo in duha! Golf Hotel Corallo se nahaja samo 50 metrov od Term di Montecatini, kraja, kjer gosti lahko uživajo v ugodnostih, ki jih ponuja termalna voda.
 
Golf Hotel Corallo ponuja prostorne in udobne nedavno obnovljene sobe. Gosti lahko izkusijo pravi toskanski slog in kakovost. Vsaka soba ima televizijo z ravnim zaslonom in satelitsko povezavo, klimo, minibar, sef, telefon ter brezžično internetno povezavo.
 
Golf Hotel Corallo je idealen za sprostitev daleč od vsakdana. Gosti lahko uživajo v čudovitem razgledu na mesto, ki se razprostira s strešne terase. Tu vas razvaja tudi bazen, privoščite si trenutek zase v družbi dobrega koktajla.
 
Samopostrežni zajtrk je na voljo od 7.30 do 10.30. Restavracija ’’Trattoria Toscana’’ je vsak dan odprta za kosilo in večerjo. Strežejo tradicionalne jedi in okusna fina vina. Eleganten in prefinjen slog, okusna in prefinjena kuhinja, kombinirana tipična toskanska in mediteranska tradicija. Za goste z alergijami razpolagajo z možnostjo prehrane brez glutena.
 
Igralnica je odprta ves čas in ponuja zabavo najmlajšim gostom Golf Hotela Corallo.
 
Montecatini Terme se nahajajo v bližini glavnih toskanskih mest: Firenc, Pise, Lucce, Siene, Pistoie, Arezza, tako da gosti lahko uživajo v enodnevnih izletih in raziskovanju zgodovine ter kulture te čudovite pokrajine.
Toskanska obala je prav tako blizu in odlična priložnost za enodnevni izlet na plažo. Gora, ki se nahaja zelo blizu, je primerna za ljubitelje zimskih športov, smučišči Abetone in Valdiluce sta oddaljeni samo nekaj ur od hotela.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.