Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Hayat Hills - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Hayat Hills - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hayat Hills je čudovit hotel s 3 zvezdicami in pripadahotelski verigi Hayat Sarajevo. Nahaja se v »Starom gradu«, stran od mestnegneče, obkrožen je z znanimi izletniškimi točkami, hkrati pa je od Baščaršijeoddaljen le 2 km. V neposredni bližini hotela se nahaja mestna znamenitost »Bijelatabija«, s katere se ponuja neverjeten pogled na celotno mesto. Pogled izhotela je usmerjen na hrib Trebević, olimpijska lepotica Jahorina pa jeoddaljena le 25 km.


Na razpolago so vam popolnoma opremljenedvoposteljne sobe, brezžični internet in parkirišče, po želji pa hotelorganizira tudi storitev profesionalnega turističnega vodiča. Zajtrk jesamopostrežen.


Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, ki je poln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, vključno s številnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimi oblikami orientalske arhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne). Ko boste v mestu, ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic, burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimi specialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot je baklava.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.