Hotel Izvir - Oddih v Termah Radenci, Radenci, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno...

Hotel Izvir - Oddih v Termah...

Hotel Izvir - Oddih v Termah Radenci, Radenci, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno...

Rezerviraj za 27,00 €

292,00 €
Cena
39%
Popust
113,00 €
Prihranek
179,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon ponudba za 3-dnevni termalni oddih vZdravilišču Radenci in Hotelu Izvir 4*! ✔zdraviliški hotel ✔čofotanje v notranjih in zunanjih bazenih ✔zabavneaktivnosti za vse starosti ✔številne pustolovščine ✔skrb za zdrav življenjskislog ✔svet savn in še marsikaj drugega! V Zdravilišču Radenci vam zagotovo nebo dolgčas!


O Hotelu Izvir:Naj Hotel Izvir postane izvir vašegazdravja! Hotel se nahaja ob zelenem zdraviliškem parku z edinstvenim izvirommineralne vode iz Radencev. Ponuja vse zdraviliško udobje z neposrednim vstopomv termalni svet kot tudi zdravstveni in wellness center. Hotel Izvir ponuja 128sob, od katerih so vse klimatizirane, večina pa jih ima tudi balkon. Hotel imaneposreden dostop do termalnih bazenov, samopostrežne restavracije inzdravstvenega ter wellness centra.


Bazeni:Termalni svet, ki je povezan s hotelom,ponuja 10 bazenov, in sicer 3 notranje termalne bazene, 1 notranji plavalnibazen, 4 zunanje termalne bazene, notranji otroški in zunanji otroški bazen terzunanji mladinski bazen (zunanji otroški in mladinski bazen sta odprta samo vpoletnih mesecih).


Wellness ponudba:Hotel Izvir svoje goste razvaja ssvetom savn (6 različnih savn in Kneippov bazen), Medico-wellness centerCorrium pa ponuja še kopeli, masaže ter celovito wellness ponudbo.


Storitve v Zdravilišču Radenci:Pričakuje vas pestra izbira aktivnosti, kot so različne vadbe v bazenih,fitness, nordijska hoja, pohodi, kegljišče, namizni tenis v poletnem času,izposoja koles, tenis in golf ter organizirani izleti po okolici. Izberitesvojo dejavnost in se prepustite novim dogodivščinam!

Lokacija

Zdraviliško naselje 12
9252
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Izvir - Oddih v Termah Radenci, Radenci, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo (na dan prihoda od 11. ure, na dan odhoda celodnevno...«