Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Tamaris (4+2) - Pozno poletje v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 189 EUR - 3x nočitev v apartmaju 4+2 za 4 osebe, Uporaba posteljnine in brisač

Apartmaji Tamaris (4+2) - Pozno poletje v Vodicah, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 189 EUR - 3x nočitev v apartmaju 4+2 za 4 osebe, Uporaba posteljnine in brisač

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite svoj oddih v turističnem središču, kije znano po svoji živahnosti, raznolikosti turistične ponudbe ter prijaznihdomačinih. Dobrodošli v Vodice, v prečudovite apartmaje Tamaris Vodice, ki sozagotovilo za udobno namestitev in odličen morski oddih! 


Vodice so mesto in pristanišče ob magistralni cesti Reka - Split, ležijo pa ob plitvem zalivu Vrulja, 13 km severozahodno od Šibenika. Danes so Vodice znano turistično središče z lepimi plažami, obdanimi z borovimi gozdovi in s slikovito okolico. Področje Vodic je zelo bogato tudi z izviri vode. Pozabili boste na vsakdanji stres in v miru ter tišini uživali v svojem oddihu. Poleg tega vam Vodice nudijo tudi dovolj zabave, vrhunsko kulinarično ponudbo in morske aktivnosti. 


Apartmajska hiša Tamaris se nahaja 450 m od morja in plaže, v mirnem predelu Vodic. Zelo lep ambient in urejen vrt še dodatno pripomoreta k nepozabnemu dopustu v Vodicah. Hiša gostom nudi parkirišče, uporabo vrta in zunanjega žara, otroška igrala in najem koles. Pri lastnikih lahko dobite tudi domače dalmatinsko vino in žganje. Vsi apartmaji so udobno opremljeni in imajo velike terase, kjer boste zagotovo uživali v počitku in popoldanski kavici.


Apartma za 2 osebi: kuhinja, velika dnevna soba, ena soba, kopalnica, TV, Wi-Fi, velika terasa ali balkon, posteljnina in brisače. Apartma za 4 osebe: kuhinja, velika dnevna soba, dve sobi, kopalnica, TV, Wi-Fi, velika terasa ali balkon, posteljnina in brisače.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.