Hotel Hills Spa & Thermal Resort - Luksuzni jesenski paket, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 189 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba Wellness & Spa

Hotel Hills Spa & Thermal...

Hotel Hills Spa & Thermal Resort - Luksuzni jesenski paket, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 189 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba Wellness & Spa

Rezerviraj za 38,00 €

189,00 €
Cena
189,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se posebnemu vzdušju v Sarajevu! Preživite sproščujoč in romantičen ali družinski oddih v Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo ter se razvajajte ob odlični kulinariki, na bazenih ali v popolnoma novem wellness centru! 

Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo jenov hotel s 5 zvezdicami, ki se ponaša s privlačno lokacijo v središču zeleneoaze Sarajeva, ki je le 2 km oddaljena od mednarodnega letališča Sarajevo. HotelHills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo je del skupine Mrkulić,najbolj gostoljubnega podjetja v Sarajevu in lastnikov Hollywood hotelaSarajevo 4*, Termalne Riviere in prav tako Hollywood travela.


Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo vključuje330 elegantno opremljenih, udobnih in prestižnih sob in apartmajev.  Hotel odlikujejo prostorni balkoni, izbranidetajli, večnamenski Kongresni center z moderno tehnologijo prilagojenokonferencam,  termalna kopališča, notranjein zunanje bazene, adrenalinski park za otroke in odrasle na kar 2200 m2,poročne dvorane, nekaj restavracij z mednarodno in nacionalno kuhinjo. Najboljprivlačna restavracija in lounge bar se nahajata na vrhu Hotela, ki ponuja načudovit razgled zelene okolice.


Izredna namestitev in prostori za konference, profesionalnestoritve s pridihom domačnosti in široko paleto objektov so nekaj, kar vam HotelHills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo nedvomno zagotavlja.

Preživite težko pričakovani oddih zares sproščeno, prepustite se uživanju in si privoščite nekaj posebnega v Hotel Hills Congress & Thermal Spa Resort Sarajevo!

Lokacija

Butmirska cesta 18
71210
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Hills Spa & Thermal Resort - Luksuzni jesenski paket, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 189 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Uporaba Wellness & Spa«