Terme Olimia - Aparthotel Rosa - Oddih med tednom, Podčetrtek, Slovenija - 187 EUR - 2x najem apartmaja s polpenzionom za 2 osebi, Kopanje v Family wellness Termalija - Termalija Relax & Termalija Family Fun

Terme Olimia - Aparthotel...

Terme Olimia - Aparthotel Rosa - Oddih med tednom, Podčetrtek, Slovenija - 187 EUR - 2x najem apartmaja s polpenzionom za 2 osebi, Kopanje v Family wellness Termalija - Termalija Relax & Termalija Family Fun

Rezerviraj za 28,00 €

187,00 €
Cena
187,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ekskluzivna Megabon cena! Doživite Terme Olimia in sepovrnite k naravi. Privoščite si 3-dneven wellness oddih za 2 osebi z nikjerugodnejšo ceno! Ponujamo vam bivanje v apartmajih v Aparthotelu Rosa, ki senahajajo v središču čudovite narave. Upočasnite ritem in bivajte stran odhotelskega vzdušja, a še vedno bodite blizu raznovrstni sprostitvi, ki vam joponujajo Terme Olimia! 

Naj idilična zelena okolica naredi vaš oddih brezskrben.Apartmaji Aparthotela Rosa so idealni za družine, primerni pa so tudi zasproščeno razvajanje v dvoje. Zbudite se s pogledom na jezero in se napolnite zenergijo za bogato preživljanje prostih dni. Aparthotel Rosa ima 42 apartmajevter 120 pokritih parkirnih mest. ponuja sprehode in številne možnosti zaaktivno preživljanje prostega časa. Poleg tega je na voljo tudi velikakongresna dvorana z vrhunsko avdio in video tehniko ter posebno sejno sobo obLoby baru.

Naj vas očara popolnoma nov del Wellness centra Termalija znazivom Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine za družine, otrok inmladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, na plezalni steni nadbazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v 7D kinu,… Vašimalčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnih družinskih počivališčih. 

Ne pozabite na razgiban kompleks Wellness center Termalija,kjer se boste lahko na soncu, zraku in v vodi naužili narave. Tu bo vsak lahkonašel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli,masaže, savne in fitness. Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijtese, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravemokolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness centerTermalija! 

Privoščite si aktivne počitnice v dvoje ali s celo družino,uživajte v neokrnjeni naravi, sprehodih in kolesarjenju, oglejte si številneznamenitosti, ki se nahajajo v neposredni bližini Term Olimia!

Lokacija

Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Terme Olimia - Aparthotel Rosa - Oddih med tednom, Podčetrtek, Slovenija - 187 EUR - 2x najem apartmaja s polpenzionom za 2 osebi, Kopanje v Family wellness Termalija - Termalija Relax & Termalija Family Fun«