Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Savoia, Lignano Sabbiadoro, Italija - 345 EUR - 3x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Savoia, Lignano Sabbiadoro, Italija - 345 EUR - 3x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Savoia se nahaja v središču mesta Lignano Pineta in le 50 metrov od plaže. Hotel Savoia je popolnoma obnovljen in odprt skozi celo leto. Pred kratkim obnovljen in prijeten družinski hotel, ki ponuja moderno udobje za vsakega gosta, vas bo očaral s čudovitim izgledom in bogato ponudbo.

Vse sobe so elegantne, udobne in opremljene z balkonom, kopalnico s tušem, telefonom, sefom, sušilcem za lase, Wi-Fi, ogrevanjem in klimatsko napravo.

Sobe so opremljene tudi  z mini barom, radiem, satelitskimi programi, televizijo z ravnim zaslonom, dolgimi ležišči, kavčem, zvočno izolacijo, parketi, mrežico proti komarjem in brezplačnimi toaletnimi potrebščinami . Dvoposteljna soba Superior je soba s pisano opremo, ki ima lastno kopalnico.

Vsako jutro vas bo dočakal bogat samopostrežni zajtrk na terasi hotela in s pogledom na glavni trg v Lignano Pineti. Ob večerih vam bodo barmeni postregli okusne pijače v baru hotela.
Domače živali so dovoljene na zahtevo in z doplačilom.

Hotel se nahaja blizu lokalnega nočnega življenja, 500 m od začetka lagune Marano in 10 minut hoje od športnega centra Villaggio GeTur. Do postaje Latisana je 20 km. Pineta je odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo družinam prijazna potovanja, sprostitev in dolge peščene plaže.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.