Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Aktiv & Vitalhotel Taubers Unterwirt , Velturno, Italija - 235 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

Aktiv & Vitalhotel Taubers Unterwirt , Velturno, Italija - 235 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Aktiv & Vitalhotel Taubers Unterwirt je bil obnovljen inponovno odprt leta 2006. Hotel je že 150 let stičišče na glavnem trgu Velturno inže 5. generacija skrbi za svoje goste in to še vedno počne z vdanostjo inosebno noto.

Med obnovo so veliko pozornosti namenili vključevanjuposebnosti in podrobnosti iz okolice, kot so tradicionalni kostanji in udobje insvežina iz lokalnih kmetij. Danes nudijo prostoren wellness center Castanea,udobne sobe in apartmaje iz lesa iz doline Isarco, okusne jedi in aktivenprogram, ki vam omogoča, da občutite slikovite gore z njihove najlepše strani.Še vedno pa  ostajaenaka njihova vdanost in osebna skrb za goste.

V wellness centru Castanea so na voljo notranji in zunanjibazeni, kjer se lahko sprostite po dolgem raziskovanju okolice. Wellness centerje v celoti izdelan iz lesa, ima pa savno in  jacuzzi.Restavracija gosti številne kulinarične dogodke različnihtem. Hrana najvišje kakovosti je narejena z uporabo lokalnih sestavin in bonavdušila vaše brbončice.

Aktiv & Vitalhotel Taubers Unterwirt ponuja tudiizposojo koles in izletniške opreme. Je tudi del izletniške mreže Alto Adige,ki skrbi za vodene pohodniške ture v okoliške gore.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.