Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Poletje na Obonjanu - Bell Tent, Obonjan, Dalmacija, Hrvaška - 295 EUR - 5x nočitev v Bell šotoru z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba bazena

Poletje na Obonjanu - Bell Tent, Obonjan, Dalmacija, Hrvaška - 295 EUR - 5x nočitev v Bell šotoru z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba bazena

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli na Obonjan, zasebni otok, ki se nahaja na obaliSeverne Dalmacije na Hrvaškem. Obonjan se nahaja na križišču Srednje inJugovzhodne Evrope in v nekaj urah letenja z večine glavnih evropskih letališč- je dostopen z mednarodnih letališč Zagreb, Split in Zadar.

Video: https://obonjan-island.com/experience/

Popolnomi novi za leto 2018, Bell Tent - šotori vam omogočajo popolni pobeg in so idealno mesto zaodklop. Praktični in priljubljeni šotori so prostorni in vključujejo kakovostnoposteljnino in brisače, klimo, vtičnice za elektriko (evropske), USB-vtičnice inenojno ali zakonsko posteljo. Gostje šotora Bell imajo dostop do modernih kopalnic stuši, ki se nahajajo na priročnem mestu v kampu.


Obonjan Resort, ki je obkrožen z naravnimi lepotami, ponujaneokrnjene razglede na Jadransko morje in ponuja izlet ekskluzivno za odrasle.Na svetu ni nič podobnega kot Obonjan. To je kraj, kjer lahko delate vse alipreprosto nič; kjer lahko ostanete dolgo ali malo, kot vam je všeč.


Na Obonjanu je lahko vsak dan samo vaš in so vaše izbire neomejene.Ljubitelji adrenalina lahko preživijo jutro z jadralnim padalstvom okoli otokana zasebnem čolnu ali enostavno lahko odpotujete na drugo stran otoka na zabavona plaži. Lahko pa sprejmete miren tempo otoškega življenja. Rezervirajtemasažo v spa centru, odkrijte številne skrite zalive na otoku ali preprostouživajte in se sproščajte ob bazenu. Tudi ko je letovišče polno, vedno obstajajomirni kotički za pobeg in raziskovanje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.