Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vila Devedžić, Vrnjačka Banja, Srbija - 125 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

Vila Devedžić, Vrnjačka Banja, Srbija - 125 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vila Devedžić se nahaja v samem središču Vrnjačke Banje, le korak stran od znamenite zdraviliške promenade in mostu Ljubezni. Vila je idealna za družine, pa tudi za poslovneže in vse tiste, ki si želijo popolnega oddiha v najlepšem zdravilišču Srbije.

Vila nudi svojim gostom luksuzne sobe, opremljene s klimatsko napravo, kabelsko televizijo in brezžičnim internetom. Sobe so urejene v razkošnem retro slogu iz tridesetih let prejšnjega stoletja, ko je vila bila tudi zgrajena. Pohištvo je izdelano iz masivnega bukovega lesa. Anatomske blazine zagotavljajo posebno vzdušje - z veseljem si jih boste zapomnili še dolgo. Tla so prekrite s kakovostnim lesom, s posebno toplino.

Na voljo je tudi sobna postrežba, v restavraciji pa lahko uživate v odličnih lokalnih, vedno svežih in zdravih jedeh. Restavracija je znana predvsem po izjemnih jedeh z žara, ribjih in piščančjih specialitetah.

Prepustite se čarobnim zdravilnim učinkom Vrnjačke Banje in njeni fantastični naravi, hkrati pa se sprostite v vili, kjer boste ob popolni postrežbi doživeli pravo razkošje luksuzne namestitve.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.