Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Park Doboj - Wellnes in masaža, Doboj, Bosna in Hercegovina - 50,50 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Park Doboj - Wellnes in masaža, Doboj, Bosna in Hercegovina - 50,50 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel ParkDoboj je sodoben, poslovni hotel s 4*, ki se nahaja v središču Doboja polegmestnega parka in predstavlja idealno izbiro za goste, ki obiskujejo mestozaradi dela in/ali oddiha.


106 sodobnoopremljenimi sobami (enoposteljne in dvoposteljne), 3 Junior sobami, 2 Superiorin 1 predsedniškim apartmajem, je hotel prilagodljiv potrebam vseh gostov, neglede na to, ali gre za krajši oddih ali daljše bivanje.


Najsodobnejšikonferencijski prostor s 655 m2, sestavlja 5 multifunkcionalnih dvoran, ponujaodlične priložnosti za organizacijo različnih vrst dogodkov, konferencij,sestankov  in seminarjev.


Dodatne vsebinev hotelu ponuja a la carte restavracija z nacionalno in mednarodno kuhinjo, barza sprostitev, terasa s prijetnim pogledom na park, kot tudi edinstveniwellness z notranjim bazenom, savno, parno kopeljo, prostori za masažo insodobno opremljenim fitness centrom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.