Hotel Jadran - Oddih v Trogirju, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvaška - 234 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 8 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena, ležalnikov in senčnikov ob bazenu (glede na...

Hotel Jadran - Oddih v...

Hotel Jadran - Oddih v Trogirju, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvaška - 234 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 8 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena, ležalnikov in senčnikov ob bazenu (glede na...

Rezerviraj za 35,10 €

234,00 €
Cena
234,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Jadran vas pričakuje tik ob morju in v okolici veličastnega borovega gozda. Obiščite Seget Donji, sprehodite se do Trogirja in uživajte v dalmatinskem ozračju.

Izvrstna lokacija hotela bo gotovo odločilni dejavnik pri izbiri destinacije za vaš dopust. Zato vam predlagamo, da izberete Hotel Jadran. Uživajte tik ob morju, čez dan se prepustite sončnim žarkom, zvečer pa uživajte v večernih sprehodih.

Izbira, kje se boste prepustili soncu, je samo na vas. Hotelski zunanji bazen s sladko vodo ima ločen otroški del samo za najmljaše goste. Ležalniki in senčniki na bazenu so vključeni v ceno. Prostorna, betonska plaža se nahaja tik pred hotelom. Na njej so ležalniki in tuši. Za ljubitelje miru in tišine je v bližini skritih še veliko plaž, kjer boste samo vi, sonce, valovanje morja in prečudovit razgled na otok Čiovo.

Dober način, da ostanete v formi, sta tek ali kolesarjenje po obalni promenadi, na kateri ni prometa. Veliko izbiro športov na vodi lahko najdete v neposredni bližini hotela, od njih vas loči samo 10 minut sproščujočega sprehoda po promenadi.

Do Trogirja, bisera tega dela Dalmacije, ki je od hotela oddaljen 3 kilometre, se lahko sprehodite ali zapeljete z lokalnim avtobusom. Split, ''glavno mesto'' Dalmacije, ki je od hotela oddaljen samo pol ure vožnje, vas bo očaral in vodil skozi raznolik razpon kulturne in naravne dediščine, gastornomije, umetnosti, glasbe. Na vas bo pustil nepozaben pečat.

Lokacija

Hrvatskih žrtava 147
21218
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Jadran - Oddih v Trogirju, Seget Donji, Trogir, Dalmacija, Hrvaška - 234 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 8 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena, ležalnikov in senčnikov ob bazenu (glede na...«