Hotel Aziza, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 52 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Aziza, Sarajevo, Bosna...

Hotel Aziza, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 52 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 10,00 €

96,00 €
Cena
46%
Popust
44,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

52,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Aziza oddaja toplino in vzdušje doma, ko steoddaljeni od lastnega. Vse v "Azizi" je simbol tistega,kar je najbolj zaželeno in pomembno - družine, topline, varnosti ter skupnosti.


Materiali, iz katerih je bil izdelan, so naravni in trajni.Okna so velika in varna - puščajo sonce in svetlobo ter ohranjajo hlad naprostem, zaradi česar se gostje počutijo varne in srečne. Vseh 17 sob jeedinstvenih, prostornih in svetlih.


Sarajevo se ponaša z dobro ohranjenim starim delom mesta, kije poln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, vključno sštevilnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimi oblikami orientalskearhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne). Ko boste v mestu,ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic,burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimispecialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot jebaklava.

Lokacija

Saburina 2
71000
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Aziza, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 52 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi«