Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Kursaal, Bellaria, Italija - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Kursaal, Bellaria, Italija - 125 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bellaria je mesto in občina v pokrajini Rimini v severni Italiji. Tu lahko najdete družinski hotel z najboljšim zajtrkom v Bellariji. Izkoristite ponudbo za oddih ob morju na italijanski obali kar 30% ugodneje.

Hotel Kursaal ima vrt, bar, skupni salon in teraso v marini Bellaria-Igea. Hotel s 3 zvezdicami ponuja tudi brezplačno vožnjo s kolesi ter klimatizirane sobe z brezplačnim dostopom do interneta (Wi-Fi) in kopalnico. Ponujajo tudi sobno strežbo in otroško igralnico.

Hotel ima 38 sob s klimo, balkonom, kopalnico, brezžičnim internetom, LCD televizorjem, sefom in sušilcem za lase. V sobah sta tudi delovna miza in omara. Vsako jutro lahko zajtrkujete od 8. do 12. ure. Za zajtrk lahko izbirate med svežimi sladkimi in slanimi pekarniškimi izdelki. Uživate lahko v vafljih, različnih pecivih, slaščicah in narezkih.

Vizija hotela Kursaal je, da se gosti pri njih počutijo kot doma. Hišni ljubljenčki so zato dobrodošli in lahko v hotelu bivajo z doplačilom.

Bellaria je priljubljena lokacija med družinami, hotel Kursaal pa posebno pozornost nameni mladim gostom. Na razpolago so namizni nogomet, namizni tenis, za najmlajše pa je na voljo igrišče za neomejeno zabavo.

Rimini je od hotela oddaljen 16 km, Riccione pa 32 km. Mednarodno letališče Federico Fellini je od hotela oddaljeno 22 km.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.