Hotel Luka - Poletni oddih, Luka, Dugi otok, Dalmacija, Hrvaška - 240 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otrok do 12. leta brezplačno), 3x polni penzion za 2 osebi

Hotel Luka - Poletni oddih,...

Hotel Luka - Poletni oddih, Luka, Dugi otok, Dalmacija, Hrvaška - 240 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otrok do 12. leta brezplačno), 3x polni penzion za 2 osebi

Rezerviraj za 36,00 €

240,00 €
Cena
240,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite miru in tišine? Rezervirajte si oddih v Hotelu Luka v mirniokolici. Sestavljen je iz dveh stavb, ima 74 sob. Od hotela je restavracijaoddaljena približno 200 m. Vse sobe imajo tuš in WC ter TV s satelitskimiprogrami, v sobi sta klimatska naprava in delovna miza.

V uvali,zaščiteni pred valovi, ki je idealna za vodne športe, kot sta deskanje injadranje, se nahaja Hotel Luka. Z možnostjo rekreacije z namiznim tenisom, minigolfom, odbojko, košarko bodo svoje potrebe zadovoljili tudi tisti gosti, kiželijo oddih preživeti aktivno. Hotel Luka je pravi kraj za prijeten oddih, imaurejeno plažo pred hotelom, en del plaže je peščen, igrišče za odbojko na mivkiin caffe bar Sidro, ki se nahaja v neposredni bližini Hotela Luka. Vsiobiskovalci hotela lahko brezplačno uporabljajo kolesa z navigacijo GPS.

V hotelskirestavraciji, ki se nahaja 200 m od recepcije, ponujajo zajtrk, kosilo invečerjo (zajtrk ali polpenzion). Zajtrk je samopostrežni in gost sam izbira,koliko in kaj želi zajtrkovati.Kosilo invečerjo izbirate med tremi jedilniki – ribji, mesni in vegetarijanski.Sestavljen je iz predjedi, glavne jedi in sladice. Poleg navedenega imajogostje na izbiro bogato izbiro solat.

Predhotelom boste, le nekaj metrov od depandans, našli majhen raj na zemlji. Beachbar Sidro za sproščanje v vročih dneh ali svežih poletnih večerih. Poleg barase nahaja zasebna plaža za vse obiskovalce Hotela Luka. Odličen kraj zajutranje pitje kave ali popoldansko osvežitev z naravnim sokom. Beach bar Sidromed drugim ponuja tudi veliko izbiro hrvaškega craft piva, ki ima zanimiv okusin videz.

Samo 30 mod hotela se v naravni senci borovega gozda nahajata peščena in betonska plažas postopnim vstopom v morje, ki je primerna za družine z majhnimi otroki.Velika riva pred hotelom je namenjena samo gostom hotela. Na njej so tuš,kabina za preoblačenje in ležalniki. Mini shop Luka, trgovina s pijačo,sladoledom in pripomočki za na plažo se nahaja na rivi, da se lahko meddopustom osvežite in oborožite s pripomočki za kopanje in plavanje.

Lokacija

Luka 165
23282
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Luka - Poletni oddih, Luka, Dugi otok, Dalmacija, Hrvaška - 240 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otrok do 12. leta brezplačno), 3x polni penzion za 2 osebi«