Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adria All Inclusive Hotel - Korčula, Vela Luka, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 321 EUR - 3x nočitev z all inclusive za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

Adria All Inclusive Hotel - Korčula, Vela Luka, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 321 EUR - 3x nočitev z all inclusive za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Uporaba zunanjega bazena

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V mirni uvali Plitvine, na otoku Korčula, obkrožen z bogatim mediteranskim zelenjem, hotel Adria z all inclusive storitvijo ponuja oazo miru in sproščanja za vsakega gosta.


Prelepa prodnata plaža ob kristalno čistem morju, opojni vonj bora in izobilje sonca, so samo nekatere od prednosti lokacije hotela Adria, ki je od središča Vele Luke oddaljen 2,5 km, če se odločite za sprehajalno pot, s kopnim pa vas povezuje tudi redna povezava taxi čolna. 


Hotel ima 117 prijetno urejenih in klimatiziranih sob, večino z balkonom, bodisi s pogledom na morje ali na pomirjajoči park, vse pa premorejo satelitsko televizijo, telefon, kopalnico in sušilnik za lase. 


V prenovljeni restavraciji se gostom v sproščujočem okolju vsakodnevno postreže z bogato izbiro buffet jedi in pijač, za zajtrk, kosilo in večerjo, all inclusive storitev pa vključuje tudi popoldansko zakusko in izbrano pijačo v aperitiv baru. Gostje lahko uživajo tudi v kopanju v notranjem bazenu, uživajo v sončnih žarkih na ležalnikih ali pijejo osvežilne pijače na prostrani terasi. 


Za najmlajše sta tu ločeni otroški bazen in otroško igrišče, gostje željni športnih aktivnosti pa lahko uživajo kar na dveh teniških igriščih na voljo pa jim je tudi oprema za odbojko na mivki. Bližina Vele Luke omogoča ogled slavnih znamenitosti, kot je arheološko najdišče Vela spila, avstro-ogrska trdnjava iz 19. stoletja ali pa čarobni mozaiki, ki so zaščitni znak mesta. Na koncu dneva zapolnjenega s toplino poletja in vonjavami morja ter mediteranskega rastlinstva, lahko gostje pod zvezdnatim nebom na terasi hotela uživajo v zapeljivih taktih žive glasbe. 


Zaradi edinstvenega spoja osamljene lokacije, lepot okolice in ponujenih aktivnosti je hotel Adria idealna izbira za vse, ki si želijo pobegniti od mestnega vrveža in se ob tem popolnoma sprostiti. Pri tem ji bo v pomoč ljubeznivo osebje hotela Adria. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.