Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vila Bulevar - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 159 EUR - 2x nočitev v Studiu ali Biznis apartmaju za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Vila Bulevar - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 159 EUR - 2x nočitev v Studiu ali Biznis apartmaju za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vila Bulevar v Beogradu vam ponuja najem električnega skiroja. Lahko ga uporabljate na kolesarski stezi takoj ob hotelu.

Ena najbolj iskanihponudb na našem portalu je vsekakor Beograd. Prestolnica svetovne popularnostinavdušuje obiskovalce z edinstvenim družabnim življenjem, ki je znan kotnajbogatejši in najzanimivejši na teh prostorih. Zanimiva arhitektura, noronočno življenje, vrhunska ponudba restavracij in klubov, sproščenost domačinov... vse to vpliva na priljubljenost Beograda!

Ko izjemnemu mestu dodamo še Megabon ponudbo, dobimo odlično turistično kombinacijo za vse generacije! Beograd jemesto, ki se vedno spreminja in razvija s hitrim tempom, nikogar pa ne puščaravnodušnega. To je mesto kulture, inspiracije, mladostne energije ... Mesto,ki ga morate obvezno doživeti!

Megabon vam predstavlja novega ponudnika, Vila Bulevar, kise nahaja v čudovitem delu mesta, na meji Banjic in Dedinja. Vila je locirana vmirnem delu mesta, ki vam zagotavlja oddih in sprostitev v času vašega bivanja,hkrati pa je v bližini mestnega dogajanja. Za ljubitelje narave in rekreacijeje to popoln kraj, saj se v bližini vile nahaja gozdni kompleks Park Banjica sstezo za tek (5 km) in številnimi možnostmi ta sprostitev v naravi. Vneposredni bližini se nahaja tudi stadion Crvene zvezde, teniški tereni,trgovine in restavracije.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.