Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Park - Oddih na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 300 EUR - 3x nočitev v Superior sobi z balkonom in s pogledom na morje za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Hotel Park - Oddih na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 300 EUR - 3x nočitev v Superior sobi z balkonom in s pogledom na morje za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Siželite preživeti oddih na Korčuli? Izberite ponudbo hotel Park in brezbrižnonačrtujte pot do otoka. Navdušeni boste nad razkošnim pogledom na morje instarim mestom Korčulo. V hotelu Park vas od morja deli le nekaj korakov, odmestnega središča Korčule pa približno 10 minut hoje.

Hotel je nahaja na sami obali s pogledom na stari grad, od katerega je oddaljen 800m. Sestoji se iz 2 paviljonov, ki sta povezana z recepcijo, restavracijo, TV dvorano in barom. Prostrana terasa restavracije in lobby bara se nahajata tik nad morjem. Hotel ima 53 sob, Superior sobe pa imajo balkon in pogled na morje, kopalnico s tušem in SAT TV.

Vsekar vam Korčula lahko ponudi, je tukaj pri roki. Uživanje v čistem morju inslikovitih plažah, odkrivanje starega mesta, izleti, lokalna kulinarika… Zadvig nivoja adrenalina bodo poskrbeli inštruktorji iz jadralskega centra naplaži, naravne lepote otoka pa lahko raziščete s kolesom ali veslajoč v kanuju.


Čeželite dan preživeti v kopalkah ob morju in vonju morskih specialitet, vam zakosilo priporočamo hotelsko konobo z a la carte ponudbo na plaži. Za izmenjavoizkušenj in načrtovanje novih pustolovščin lahko zvečer družbo povabite v lobbybar. Namesto bazena vam hotel Park nudi uživanje v enem od najlepših morij nasvetu. Izkoristite bližino Jadranskega morja in doživite zdravilno osvežitev.Sončite se na prodnati in betonski plaži. Preizkusite se v kakšnem od ponujenihvodnih športov ali zaplavajte in se preizkusite v vaterpolu v zaprtemolimpijskem bazenu 2 km stran od hotela.


Izkoristitevse vsebine v okolici hotela park in preživite vznemirljiv in aktiven oddih.Igrajte tenis na hotelskih igriščih, najemite opremo za mini golf ali namiznitenis in odkrijte kaj vam bolj leži: natančnost ali hitrost. Po dnevih pustolovščinna dveh kolesih preizkusite moč vetra v centru jadranja,ki se nahaja na plaži. Zakonec vam priporočamo dolgo plavanje in poslovilno veslanje v kanuju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.