Hotel Rozka Krvavec - Poletni oddih, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 55 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi alpskega sloga za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Rozka Krvavec - Poletni...

Hotel Rozka Krvavec - Poletni oddih, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 55 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi alpskega sloga za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 11,00 €

55,00 €
Cena
55,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Rozka Krvavec se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planotiGospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču.Izkoristite poletje in preživite aktivne počitnice na svežem zraku!


Hotel Rozka Krvavec ponuja restavracijo zasnovano v alpskem slogu s kaminom,sodobne nastanitvene enote z brezžičnim internet in veliko teraso s pogledom naljubljansko kotlino.


Hotel je oddaljen odprestolnice Ljubljane le 44 km, letališča Jožeta Pučnika 22km, Bleda 55km inPostojnske Jame 92km.Dostop do hotela je možen s kabinsko žičnico ali z avtomobilom. Imatetudi brezplačno parkiranje na spodnji postaji žičnice.


Prostorne nastanitvene enote vključujejo panoramski pogled nagore, svetlo leseno pohištvo, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom inkopalnico s tušem, sušilcem za lase ter brezplačnimi izdelki za osebno nego.


Okolica je priljubljena v vseh letnih časih in ponuja številneaktivnosti, kot so smučanje, pohodništvom in kolesarjenje. Bike Park ponuja 27km označenih kolesarskih poti in spustov za vse stopnje kolesarskega znanja.

Lokacija

Ambrož pod Krvavcem 55
4207
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Rozka Krvavec - Poletni oddih, Cerklje na Gorenjskem, Slovenija - 55 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi alpskega sloga za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi«