Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Almresort Gerlitzen - Poletni paket na avstrijskem Koroškem, Treffen, Austria, Avstrija - 356 EUR - 4x nočitev v junior suiti z balkonom za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), 4x polpenzion za 2 osebi

Almresort Gerlitzen - Poletni paket na avstrijskem Koroškem, Treffen, Austria, Avstrija - 356 EUR - 4x nočitev v junior suiti z balkonom za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), 4x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izberite svoj oddih in skočite v naravo! To poletje obiščite Koroško in izkoristite neverjetno ponudbo za odličen oddih!
 
Nastanitev Almresort Gerlitzen Kanzelhöhe se nahaja v smučarskem in pohodniškem središču Gerlitzen, na nadmorski višini 1.500 m in le 300 m od vmesne postaje žičnice Kanzelbahn. Ponuja panoramski razgled na gore in brezplačno uporabo notranjega bazena ter savne.

Prostorni, tradicionalno opremljeni apartmaji ponujajo spalnico, dnevno sobo s kabelsko televizijo in z jedilnim predelom, kuhinjo ter kopalnico.
Nastanitev ima restavracijo, kjer pripravljajo avstrijske in mednarodne jedi. Obiščete lahko tudi bar. Polpenzion vključuje samopostrežni zajtrk ter večerjo s 3 hodi in solatnim barom. Na voljo so tudi posebni obroki za otroke.

V mladinski sobi lahko uporabljate brezplačen brezžični internet in igrate biljard, namizni tenis, karte ter namizni nogomet. Za otroke sta na voljo igralnica v notranjih prostorih in otroško igrišče.

Da pa bi bil paket res popoln, sta v ceno vključeni tudi Koroška kartica ugodnosti in Erlebnis kartica ugodnosti. Kartici sta kot ključ do krasnih doživetij, zabave in avantur. Brezplačno odpirata vrata kar 109 različnih aktivnosti na Koroškem in veliko dejavnosti s popusti do 50%. Najbolj zanimive aktivnosti oz. ugodnosti so: vožnja z ladijco in prevoz koles po jezerih Faaker See, Millstätter See in Ossiacher See, brezplačne gondole, 42 vstopov v muzeje, gozdni doživljajski Park z vožnjo na Fly Line, vstop v kar 14 bazenskih zunanjih in notranjih kompleksov, 5 živalskih tematskih parkov, vstop na stolp Pyramidenkogel, s katerega vidite celotno Koroško, vstop v kraško jamo, vstop v Terme Villach in še več!
 
V sklopu nastanitve je na voljo brezplačno parkiranje. Beljak je oddaljen 10 km, do Osojskega jezera pa je 12 km.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.