Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hoteli 2* v Dalmaciji - Vodice, Makarska rivijera, otok Hvar, otok Vis, Dalmacija, Hrvaška - 649 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom v hotelu 2* za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno)*, 7x polpenzion za 2 osebi

Hoteli 2* v Dalmaciji - Vodice, Makarska rivijera, otok Hvar, otok Vis, Dalmacija, Hrvaška - 649 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom v hotelu 2* za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno)*, 7x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


MEGA cena za oddih na top lokacijah Hrvaške obale! Hvar,Makarska, Vodice in Vis! Vsaka destinacija je po svoje unikatna, vendar pa vsezdružujejo čudovite plaže, kristalno čisto morje ter bogata turistična ponudba!

Otok Hvar
Otok, umeščen med slikovito naravo, polnmediteranske privlačnosti in vedrine, z neponovljivo zgodovino vas vabi v morjeužitkov in avantur. Nekoč pomembna luka mljetskega imperija je še vedno priljubljenanavtična destinacija. Prosti čas si lahko zapolnite z ogledi znamenitosti kotso trdnjava Fortica, hvarska katedrala, hvarsko gledališče, da naravnihznamenitosti, čudovitih samotnih turkiznih zalivčkov in prelepih plaž niti neomenjamo.

Makarska
Makarska je ena najbolj znanih turističnih destinacij na hrvaški obali,le 60 km od Splita in 100 km od Dubrovnika. Obkrožena je s prekrasno naravnolepoto gorovja Biokovo, na drugi strani pa s čistim, modrim morjem. Zaradiugodne in enkratne lege je Makarska postala turistični center regije.

Vodice
Vodice so mesto in pristanišče obmagistralni cesti Reka - Split, ležijo pa ob plitvem zalivu Vrulja, 13 kmseverozahodno od Šibenika. Danes so Vodice znano turistično središče z lepimiplažami, obdanimi z borovimi gozdovi in s slikovito okolico. Področje Vodic jezelo bogato tudi z izviri vode. Pozabili boste na vsakdanji stres in v miru tertišini uživali v svojem oddihu. Poleg tega vam Vodice nudijo tudi dovoljzabave, vrhunsko kulinarično ponudbo in morske aktivnosti. 

Otok Vis
Otok Vis je znan predvsem po svoji neokrnjeni naravi in naravnih lepotah, kijih doživite le redko kje. Številni skriti zalivi, prodnate plaže in kristalnočisto morje so pravi raj za vse tiste, ki obožujejo morje in zasebnost.Obiščite mesti Vis in Komižo ter uživajte v zgodovinskem pridihu, ne pozabitepa si ogledati zaliva Rukavac, ki je eden najlepših zalivov na otoku. Na dopustpopeljite tudi svoje brbončice in se predajte slastnim okusom lokalne kuhinje!



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.