Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Villa Donat - Poletni paket v Ilirija Resortu, Sv. Filip Jakov, Dalmacija, Hrvaška - 749 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 7x polni penzion za 2 osebi

Hotel Villa Donat - Poletni paket v Ilirija Resortu, Sv. Filip Jakov, Dalmacija, Hrvaška - 749 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 7x polni penzion za 2 osebi

83%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pred kratkim obnovljena Villa Donat se nahaja v slikoviti vasici Sv. Filip i Jakov, ki se nahaja 3 km od Biograda. Kraj je znan po svojih starih vilah in vrtovih zadarskega plemstva - od katerih je zdaj znana še tista družine Borelli. Stara in autentična dalmatinska riva z enako autentičnimi dalmatinskimi konobami, se nahaja v neposredni bližini hotela.


V neposredni bližini so številni zalivi in ​​plaže, ki ponujajo številne možnosti za šport in rekreativne dejavnosti in ena od priljubljenih aktivnosti za vse naše goste je lep sprehod vzdolž čudovite obale. Ob moderno urejeni vili ter ob ohranjenem starinskem vzdušju, restavracijo in barom s teraso obkrožen z mediteranskim rastlinjem, je ta hotel prilagojen za družinski dopust.


Hotelski bar in prostorna restavracija sta na lepi terasi, obdani z bujnim in negovanimi mediteranskim vrtom. Kuharji dnevno pripravljajo okusne jedi za vaš užitek. Bogat zajtrk vam bo dal moč za bogate dnevne aktivnosti, za kosilo in večerjo si lahko privoščite okusne dalmatinske specialitete.


Comfort sobe se nahajajo v depandansi. Comfort soba je soba z zakonsko ali dvojno posteljo, s pogledom na park, s francoskim ali standard oknom. Primerna za 2 osebi in 1 otroka z možnostjo dodatnega dodatnega ležišča 80x190 cm. Ponaša se s kopalnico s tušem, sušilcem za lase, klimatsko napravo, gretjem, SAT TV + radio, mini barom, telefonom z direktno linijo, brezplačni WLAN.


Večina plaž v Sv. Filipu in Jakovu je gramoznih, od majhnih do velikih prodnikov, vendar pa je mogoče najti v celoti peščeno plažo. Ob plaži obstaja veliko športnih in zabavnih vsebin za vaš užitek. Plaže so primerne tudi za zabavo, saj lahko igrate odbojko na mivki, imate Aquapark na morju, otrokom pa tudi ne bo dolgčas, saj se plaža ponaša s peskovnikom za otroke in otroškim igriščem.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.