Hotel Croatia Baška Voda, Baška Voda, Hrvaška - 189 EUR - 1x nočitev v družinski sobi za 4 osebe, 1x zajtrk za 4 osebe

Hotel Croatia Baška Voda,...

Hotel Croatia Baška Voda, Baška Voda, Hrvaška - 189 EUR - 1x nočitev v družinski sobi za 4 osebe, 1x zajtrk za 4 osebe

Rezerviraj za 37,00 €

189,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

189,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V samem centru Baške Vode in le 2 minuti hoje od plaže, se nahaja očarljiv Hotel Croatia. Mestni utrip čudovite turistične destinacije, bližina znane prodnate plaže, udobje hotelskih sob in okusna kulinarika so le nekatere od prednosti Hotela Croatia!

Hotel Croatia se nahaja v središču Baške Vode, neposredno ob obali, v bližini restavracij, kavarn, plažnih kavarn in trgovin. V bližini so čudovite prodnate plaže, najbližja se nahaja le 100 m od tega očarljivega hotela. Hotel Croatia zaznamuje značilna dalmatinska arhitektura prepletena z modernim interijerom.

V ponudbi imajo sobe s klimo, satelitsko televizijo, internetom in mini barom. Recepcija je gostom na voljo 24 ur na dan. V ceno je vključen samopostrežni zajtrk z lokalnimi in svežimi živili. Vsako jutro je postrežen v hotelskem baru od 7.30 ure do 10.30 ure.

Hotel nudi prevoz z letališča, ekskurzije na goro Biokovo, čolnarjenje in rafting po reki Cetini, safari z vozili ATV ali izlete v nacionalna parka Krka ter Plitviška jezera. 

Lokacija

Iza palaca 1a
21320
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Croatia Baška Voda, Baška Voda, Hrvaška - 189 EUR - 1x nočitev v družinski sobi za 4 osebe, 1x zajtrk za 4 osebe«