Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Paviljoni Omorika - Avgust v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 1.099 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let brezplačno), 7x polpenzion za 2 osebi

Paviljoni Omorika - Avgust v Crikvenici, Crikvenica, Hrvaška - 1.099 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom na morski strani za 2 osebi (1 otrok do 5,99 let brezplačno), 7x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Paviljoni Omorika se nahajajo v Crikvenici, približno 200 metrov stran od morja, v dišečem borovem gozdu. Plaža je zelo blizu, prav tako pa tudi center Crikvenice. V bližini se ponuja veliko število športno-rekreacijskih dejavnosti (rokomet, nogomet, tenis, potapljanje, izposoja koles, izposoja kajakov), medtem ko se neposredno poleg nastavitvenih kapacitet nahaja tudi Adrenalinski park.   

V sklopu paviljonov Omorika se nahaja recepcija (v hotelu Omorika), restavracija s klimo. V dvoposteljni sobi z balkonom na morski strani je kopalnica s tušem in WC-jem, klima, Wi-Fi ter SAT TV.

Crikvenica se nahaja na hrvaškem primorju v delu Kvarnerskega zaliva le 35 kilometrov stran od Reke. Ima dolgo zgodovinsko tradicijo, omenja pa se že v času Rimljanov pr. n. št. kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svojo izvorno zdraviliščno dejavnost je Crikvenica zadržala vse do danes, dobro organizirana zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa je znano zdravilišče za bolezni dihal in revmatizma.

Naravno razvejana hrvaška obala je bogata z romantičnimi zalivi, ekološko urejenimi plažami (peščenimi in skalnatimi), po katerih je Crikvenica znana tudi v številnih evropskih mestih. Naravne danosti so obogatene z raznovrstno športno-rekreacijsko ponudbo za otroke, kar v iskanju človeka za prvobitno lepoto naravnega doživetja ustvarja občutek, ki se enkrat doživi in ostane za vedno v spominu. Visoko kvalitetno čisto morje je prineslo Crikvenici »Modro zastavo«, evropsko priznanje za čisto morje.   

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.