Keratinsko vihanje in barvanje trepalnic v salonu Studio Shine v Ljubljani

Keratinsko vihanje in...

Keratinsko vihanje in barvanje trepalnic v salonu Studio Shine v Ljubljani

48,00 €
Cena
54%
Popust
26,10 €
Prihranek
21,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Keratinsko vihanje in laminiranje trepalnic pomeni, da trepalnice dvignemo, zavihamo, pobarvamo in nahranimo s keratinom, kolagenom, hialuronsko kislino in ostalimi vitamini in provitamini. 
To je tretma pri katerem se nahrani korenina trepalnice, kar pomeni, da čez čas, rastoče trepalnice postanejo daljše, močnejše, temnejše in gostejše. Tako ste urejene 24 ur tudi brez maskare. Po postopku se trepalnic 24 ur ne sme zmočiti z vodo. Po 24 urah jih umijete s toplo vodo brez pene ali ostalih izdelkov. 
Efekt počasi in postopoma pojenja, zaradi cikla rasti naših trepalnic. Ko vaša trepalnica odpade, na tem istem mestu zraste nova, ravna. stranke se vračajo na storitev po 6 do 8 tednih. My Lamination izdelki in tehnika so zelo nežni in prijazni do oči, saj so izdelki nove generacije.
*Na tretma je potrebno priti brez maskare. V kolikor nosite kontaktne leče, jih je potrebno pred tretmajem odstraniti. >

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Keratinsko vihanje in barvanje trepalnic v salonu Studio Shine v Ljubljani«