Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Golte - Romantični poletni oddih nad oblaki, Mozirje, Slovenija - 194 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x penina 0,7 l v posodi z ledom

Hotel Golte - Romantični poletni oddih nad oblaki, Mozirje, Slovenija - 194 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x penina 0,7 l v posodi z ledom

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si romantično razvajanje v dvoje v wellnnesu nad oblaki. Hotel Golte se nahaja na 1.410 m nadmorske višine, v osrčju krajinskega parka Golte. 


Golte pozimi privabljajo smučarje, poleti pa je planota raj za ljubitelje aktivnih počitnic. Poletje je na Golteh v znamenju cvetenja alpskih rastlin, med njimi avtohtonega avriklja, ki raste v tamkajšnjem alpskem vrtu, najvišje ležečem v Evropi. Gorski resort Golte vam ponuja aktivne počitnice v čudoviti planinski idili. Podate se lahko na Pot po Golteh, ki predstavi številne naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti. Primerna je tako za izkušene planince, kot za družine z otroki, še posebej pa je priljubljena med gorskimi tekači. Številne kolesarske poti vam omogočajo, da aktivno preživite prosti čas tudi na kolesu. Popolno izkoriščen dan zaključite s sprostitvijo v idiličnem gorskem wellness centru, kjer vas čakajo savne, ambientalni tuši, prostor za počitek z osvežilnimi napitki in masažni bazen. 

Namestitev v hotelu Golte, ki velja za najsodobnejši gorski hotel v Sloveniji, priporočamo tistim, ki uživajo v stiku z naravo, želijo preživeti kvaliteten oddih, odkrivati skrite kotičke neokrnjene narave in zadihati svež gorski zrak. Hotel s štirimi zvezdicami ponuja 54 sob in suit s pogledom na planoto ali na gozd. V vsaki izmed sob se nahaja balkon, kopalnica s tušem ali kopalno kadjo, telefon, TV sprejemnik, kopalni plašč, sušilnik za lase, mini bar in sef. Hotel omogoča brezžično internetno povezavo in bogato izbiro jedi v sobni strežbi. V hotelu deluje wellness center, kjer vam je na voljo pestra izbira masaž in lepotnih tretmajev, dodatno kondicijo pa lahko naberete na profesionalnih napravah v fitnes centru. V avli hotela se nahajata bar in gorska knjižnica, poleg hotelske restavracije (zajtrk, večerja), pa vam je na voljo še dnevna restavracija z izhodom na zunanjo teraso s krasnim pogledom na naravo. V izbrani kulinariki lahko uživate tudi na eni izmed planinskih koč (Koča Trije ploti ob jezeru, Mozirska koča). 

»Naj bo užitek vaš počitek«, je moto gorskega resorta Golte. Odkrivanje narave, razvajanja in kulinarična doživetja čakajo na vas, da jih užijete.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.