Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Wolfgang's Salzburg, Salzburg, Avstrija - 107 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Wolfgang's Salzburg, Salzburg, Avstrija - 107 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Izkoristite 44% popust in obiščite čudovit Salzburg! Hotel Wolfgang’s je del hotelske verige A&O inje sodobno opreljen v pravem A&O slogu. 

V hotelu vas pričakuje dizajnersko preddverje,sodobna recepcija in prav tako moderne sobe z zasebno kopalnico. Popolnestoritve na recepciji in v baru so poleg okusne hrane in pijače dosegljive 24ur na dan. Vse informacije o vašem potovanju in turističnih mestih, ki jihmorate obiskati, lahko dobite pri prijetnem osebju na recepciji. Brezplačeninternet je na voljo v javnih prostorih hotela.

Hotel se nahaja v središču mesta Salzburga,palača Mirabell je v neposredni bližini, od hotela je oddaljena samo 1,4 km. OdSalzburg Hauptbahnhof - glavne železniške postaje - je hotel oddaljen samo 400metrov. V bližini hotela so številne trgovine, restavracije in bari. Tam jetudi odlična povezava z javnim prevozom. Znamenitosti, ki jih vsi gostje morajovideti, vključujejo Getreidegasse, Mozartovo rezidenco in Domplatz (Trgkatedrale), pa tudi številne druge znamenitosti, do katerih lahko pridete peš.

HotelWolfgang kombinira sodobne hotelske standarde, vrhunsko lokacijo inneprekosljive cene. Gosti lahko vsak dan uživajo v samopostrežnem zajtrku,uporabljajo dnevno sobo, kuhinjo in pralnico. Otroci bodo navdušeni nadotroškim kotičkom, poslovneži pa nad dobro opremljenimi dvoranami za sestanke -brezplačna internetna povezava z visoko hitrostjo je dosegljica za vse.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.