Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Slatina - Razvajanje za 2 osebi, Rogaška Slatina, Slovenija - 49 EUR - 1x najem dvoposteljne sobe za 5 ur za 2 osebi (od 11. ure dalje), 1x kosilo ali večerja v 3 hodih za 2 osebi

Hotel Slatina - Razvajanje za 2 osebi, Rogaška Slatina, Slovenija - 49 EUR - 1x najem dvoposteljne sobe za 5 ur za 2 osebi (od 11. ure dalje), 1x kosilo ali večerja v 3 hodih za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Hotel Slatina, objekt s tradicijo in zeleno sedanjostjo. V zelenem srcu že stoletja znane Rogaške Slatine. Privoščite si razvajanje v dvoje v čudovitem hotelu in edinstvenio okolici.

V Rogaški Slatini vas pričakuje Hotel Slatina, ki vam ponuja razkošje izbire z značajem tradicije in sodobnosti. V standard sobah vam je na razpolago klima, tuš, WC, TV, internet, telefon, sušilec za lase.

Navdušila vas bo arhitektura iz 19. stoletja in odsevi narave, ki svojo zeleno barvo kažejo v steklu.

V kraju s svetovno znano blagodejno klimo in v hotelu z bazenom s termalno vodo boste v terapevtskem centru našli zdravje, v centru za sproščanje pa dobro počutje. Vaši zavezniki so naravni dejavniki in učinkovine: mineralna in termalna voda, blatne in zeliščne obloge, masaže in terapije. Če želite, je lahko vaš dan poln srečanj s prijaznimi ljudmi: na predavanjih in delavnicah, prireditvah, sprehodih in telovadbi. Svetovno znana raznolika paleta dietnih menijev in jedi, ki ohranjajo zdravje, nastaja v sodelovanju z zdravniki.

Privoščite si kopeli. Dotik, ki zdravi, toplina, ki ponuja moč, in voda, ki osvežuje, so naravni aduti Medical centra Rogaška. Z njimi zaokrožujejo celostno podobo za vaše zdravje in širok nasmeh na obrazu. Kopeli v termomineralnih vodah so priznano zdravilno sredstvo že stoletja. 
Zdravljenje z mineralnimi kopelmi, po katerih je Rogaška Slatina posebej znana, so v Medical centru Rogaška za vas pripravili kot samostojen postopek ali v kombinaciji z ostalimi terapevstkimi postopki.


Toliko dobrega. A kaj bi vse to bilo brez prijaznosti, ki jo resnično občutite že ob prvem srečanju? Preživite oddih v Hotelu Slatina.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.