Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Lido di Jesolo: Rajska plaža Lido di Jesolo z možnostjo obiska akvarija Sealife že od 13,90 €

Lido di Jesolo: Rajska plaža Lido di Jesolo z možnostjo obiska akvarija Sealife že od 13,90 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Izkoristite vroče poletne dni za vodne in druge norčije na eni izmed najbolj znanih rajskih plaž v Italiji. 15 km dolga plaža poleg sonca in vode ponuja še najraznovrstnejšo zabavo in gostinsko ponudbo. Za popoln enodnevni izlet...


RAJSKA PLAŽA LIDO DI JESOLO z možnostjo obiska akvarija SEALIFE Izkoristite vroče poletne dni za vodne in druge norčije na eni izmed najbolj znanih rajskih plaž v Italiji. 15 km dolga plaža poleg sonca in vode ponuja še najraznovrstnejšo zabavo in gostinsko ponudbo. Za popoln enodnevni izlet potrebujete le še dobro voljo in nekaj kreme za sončenje! Plaža je oddaljena od slovenske meje samo dobro urico vožnje!Lahko pa sami ali z družino obiščete eno najbolj obiskanih atrakcij v severni Italiji – akvarij SEALIFE v Lidu di Jesolu v neposredni bližini beneške lagune. Načudite se morskim psom, skatom, pingvinom in drugim vodnim živalim. Čudes je dovolj za mlado in staro.
PROGRAMV jutranjih urah odhod iz Slovenije in vožnja v smeri proti Benetkam, da slovitega letovišča Lido di Jesolo. Dan bomo preživeli najprej v akvariju SeaLife in pozneje na 15 km dolgi peščeni rajski plaži. Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.