Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Resort Centinera - Top poletna sezona, Banjole, Pula, Istra, Hrvaška - 680 EUR - 5x nočitev v Standard A sobi za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi (sokovi, lokalna vina in pivo vključeni ob večerji)

Resort Centinera - Top poletna sezona, Banjole, Pula, Istra, Hrvaška - 680 EUR - 5x nočitev v Standard A sobi za 2 osebi, 5x polpenzion za 2 osebi (sokovi, lokalna vina in pivo vključeni ob večerji)

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Resort Centinera se nahaja 6 km južno od Pule, v Banjolah, na 16.500 m2 medrtom Bumbište in rta Indije, ob zalivu Centinera in borovcih, kar je idealnalokacija za popolne poletne počitnice v čudoviti Istri! 

Resort razpolaga s 151 sobami, notranjim bazenom z morsko vodo ter na novo odprtim kampom s sodobno opremljenimi mobilnimi hiškami in kamp parcelami z elektriko in vodo. Da bi bil prav vsak dan popoln in napolnjen z zabavo ter smehom, imate na voljo tudi skupino animatorjev, s katerimi se boste zabavali in razgibali. V Mini klubu so za otroke na voljo programi z zabavnimi in izobraževalnimi aktivnostmi, ki bodo prispevali k temu, da vaši otroci tega dopusta ne bodo nikoli pozabili.

V ponudbi resorta lahko izbirate med dodatnimi storitvami, kot so izleti v Pulo, obisk NP Brioni, Plitvička jezera, Benetke, najem koles,najem motorjev, najem avtomobila, najem čolna, aquapark, najem kanuja, najempedalina ter bogat animacijski program za otroke in odrasle. Le 250 m odhotela se nahaja Športni center »Banjole« s 4 teniškimi tereni, nogometnimigriščem ter terenom za odbojko na mivki. 

Animacija in športni programi za otroke in odrasle se izvajajo vsak dan razen ob sobotah, in sicer v terminu od 9. 6. do 13. 9. Notranji bazen je v terminu od 2. 6. do 15. 9. zaprt.

Uživajte v čudovitem razgledu na morje v zalivu Centinera. Naj bo to zabaven in aktiven družinski oddih ali oddih v dvoje. Če iščete enostavno nastanitev z odlično lokacijo, je to resort za vas.

V Standard A dvoposteljni sobi sta dve postelji in klima. V sobi je kopalnica s tušem in sušilcem za lase. Prav tako je na voljo TV, telefon in mini bar. Z doplačilom lahko bivate v Standard B sobi, ki je namenjena 3 osebam. V njej sta dve postelji in raztegljiv kavč. V sobi je tudi balkon.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.