Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Park Laško Superior - Poletni paket med tednom, Laško, Slovenija - 252 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x vožnja s Bobkartom na Celjski koči (v primeru lepega vremena)

Thermana Park Laško Superior - Poletni paket med tednom, Laško, Slovenija - 252 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x vožnja s Bobkartom na Celjski koči (v primeru lepega vremena)

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Thermana Park Laško Superior je zagotovohotel, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja glede vrhunskega in sproščujočegaoddiha! Megabon vam nudi odlično ponudbo popolnega razvajanja. Dovolite razkošju, da vas prevzame!

Hotel Thermana Park Laško Superior svojim gostom ponuja številne možnostienkratnega oddiha. Najdete ga v Laškem, ob reki Savinji, obdan pa je s čudovitonaravo, ki je kot nalašč za sproščujoče sprehode! 
https://youtu.be/UR_7GyKebcM 

Hotel Thermana Park Laško Superior – osnovne informacije

Hotelske namestitvene zmogljivosti vključujejo 181 modernih sob ter 7 suit.  Vse sobe imajo mini bar, TV, telefon, Wi-Fi inlastno kopalnico s sušilcem za lase. Nekatere sobe imajo tudi balkon. Prijava vsobe je možna od 14. ure, odjava pa do 11. ure. Ob prihodu lahko parkirate nakateremukoli brezplačnemu parkirišču ob hotelu. Z doplačilom je na voljo tudiparkirišče v garažni hiši. Gostom hotela je prav tako na voljo uporababrezplačnega brezžičnega interneta.

Hotel Thermana Park Laško Superior – sprostitev brez primere

Svoj sproščujoč dan lahko začnete v pivnicitermalne vode in s tem poživite in revitalizirate svoje telo. Dan lahkonadaljujete v Termalnem centru s stekleno kupolo, kjer vas čaka bazen z valovi,hitra reka, rekreacijsko-masažni bazen s slapovi in talnimi izviri, trijewhirlpooli, otroško vodno zabavišče, Keipp kotiček, tobogan. V bolj toplihmesecih pa je odprt tudi zunanji del bazenov, ki nudi rekreacijsko-masažnibazen (povezan z notranjim bazenom), plavalni ter otroški bazen, kristalnibazen, tobogan in pa vodna drča. Sproščanje vas čaka tudi v Svetu savn, kjer jena voljo več tematskih savn – finska, parna, infrardeča, savna Sanarium inLoconium. V sklopu njihovega Wellness centra si lahko privoščite tudi kopeli inmasaže, za piko na i pa bo poskrbel Thermana & Veda Ayuverda center, kjerlahko razstrupite svoje telo in okrepite zdravje.

Hotel Thermana Park Laško Superior – animacije za otroke

Na čebelji dan se zabavajte s Thermaninimi čebelicami, ki vas bodo animirale z različnimi delavnicami, poligoni in wellnessom. Obiščite eko delavnico, spoznajte kaj o čebelah in se iz naravnih materialov naučite ustvarjati čudovite izdelke! Ob petkih se odvija zabava z mini diskom za otroke, ob sobotah pa sledi sproščanje z jogo za otroke in poslikava obraza ter izdelovanje nakita.

Hotel Thermana Park Laško Superior – gurmanski užitki

V sklopu hotela je na voljo a la carte restavracija s teraso, samopostrežnabazenksa restavracija v Termalnem centru, kavarna v hotelu Thermana Park LaškoSuperior ter bar ob bazenu. Okusna hrana in pester izbor pijač bodo zagotovoposkrbeli za razvajanje vaših brbončic!

Prepustite se sproščujočemu oddihu in izberite odlično Megabon ponudbo zaneskončno razvajanje v termalnem svetu Laškega!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.