Grand Hotel Primus - Poletje v Termah Ptuj, Ptuj, Slovenija - 250 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo

Grand Hotel Primus - Poletje...

Grand Hotel Primus - Poletje v Termah Ptuj, Ptuj, Slovenija - 250 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo

Rezerviraj za 38,00 €

396,00 €
Cena
37%
Popust
146,00 €
Prihranek
250,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponudbana Megabonu za 3-dnevni oddih v Termah Ptuj in Hotelu Primus: ekskluzivni termalni bazeni savna, spa, wellness skrb za zdravo prehrano termalni park aktivnen oddih in in še in še, … VHotelu Primus boste obkroženi z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem! Posvetite se sebi, odpravite stres in odločite se za Hotel Primus!

Hotel Primus:
Naj Hotel Primus postane vaše pribežališče, vkaterem si želite povrniti vitalno energijo. Gostje hotela se lahko sprostijo v wellnesscentru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerihrecepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev jenamenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresnestoritve. Hotel Primus ponuja dvoposteljne sobe ter predsedniško, superior injunior suito. 

Bazeni:
V bazenih se lahko sprostite samiali uživate v družbi. Obsegajo velik notranji in termalni bazen z izhodom vzunanji termalni bazen ter otroški bazen z igrali. Poleg notranjih bazenov stana voljo še dva whirlpoola. Gostje se med obiskom bazenov lahko okrepčajo vbazenskem baru, ki ponuja pijačo, prigrizke in sladice.

Savne:
Svet savn ohranja tradicijorimskih kopališč, ki so obsegala več vrst kopalnih sob, potilnico, kopeli zvročo in hladno vodo ter počivališče. Vse to v sodobni obliki najdete vPrimusovem svetu savn. Različne finske in turške savne vam bodo savnanjepredstavile v novi luči.

Fit kulinarika
: V Hotelu Primus sledijozapovedim uravnotežene prehrane, zato skupaj s priznano nutricionistkooblikujejo jedi in nasvete za prehrano. Obroke gostov obogatijo z zdravo, akljub temu okusno hrano. Gostje lahko izbirajo jedi z manj kalorijami, protistresu pa učinkujejo tudi prav nič skromne sladice. Poskusite noro dobroPrimusovo tortico s tekočo čokoladno sredico.

Golf z vodnimi ovirami:
V neposredni bližini Hotela Primusse nahaja golf igrišče, ki je posebej atraktivno zaradi razgibanosti inštevilnih vodnih ovir. Posebej zanimiva je 14. luknja s spektakularnim udarcemna otok.

Aktiven oddih: 
Olimpijski in notranjirekreativni bazen bosta prispevala k nabiranju plavalnih kilometrov. Ob hoteluboste spretnost lahko dokazovali na golf igrišču. S kolesi se lahko popeljeteskozi vinorodno okolico. Na voljo so tudi brezplačne vodene vadbe in fitnes(tudi na prostem). 

Lokacija

Pot v toplice 9
2251
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Grand Hotel Primus - Poletje v Termah Ptuj, Ptuj, Slovenija - 250 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo«