Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Clarion Congress Hotel Prague, Praga, Češka - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Clarion Congress Hotel Prague, Praga, Češka - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Clarion Congress Hotel Prague se nahaja vsodobnem delu Prage – Vysočany – samo 15 minut od zgodovinskega središča Prage.Zaradi izredne prometne povezave in raznovrstnih vsebin je zelo priljubljen prituristih in poslovnežih.

Zahvaljujoč velikemu prostoru za kongresnevsebine (sprejme do 2500 ljudi), najsodobnejši tehnični opremi in predvsemrazlični ponudbi je hotel postal priljubljen kraj za številne poslovne,družabne in športne dogodke ter sestanke.

Vse standardne sobe imajo zakonsko posteljoali dve ločeni postelji, mogoče je dodati še eno ležišče. V sobah je klima, LCDs satelitsko televizijo, brezplačen priključek za internet, telefon, mini bar,sef ter likalnik.Veduta Brasserie je odlična izbira za goste,ki uživajo v izvrstnih in različnih jedeh. S 570 sedišči in naravno dnevnosvetlobo ter sodobnih pohištvom je restavracija primerna za neformalne družabnedogodke ter poslovne sestanke.

Izredne prometne povezave in hotelsko garažnoparkirišče prispevajo k atraktivnosti hotela. Priljubljen je med turisti, kiprihajajo v Prago zaradi izobraževanja ali zabave. Hotelske restavracije inbari, ki so znani po svoji izredni kuhinji – češki in mednarodni –, skupaj zwellnessom in fitness centrom predstavljajo storitve, ki so na razpolago za vsegoste.
Delovni čas wellnessa: Od ponedeljka do petka (od 7. do 22. ure), ob sobotah in nedeljah (od 8. do 22. ure)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.