Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Vila Smokva + Konoba Akustik, Sutomore, Črna Gora - 408 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi v Vili Smokva za 2 osebi, 7x polni penzion v restavraciji Aukustik za 2 osebi

Vila Smokva + Konoba Akustik, Sutomore, Črna Gora - 408 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi v Vili Smokva za 2 osebi, 7x polni penzion v restavraciji Aukustik za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Ne zamudite ponudbo za Vilo Smokva v Sutomoru! Sutomore je eno najpopularnejših letovišč Črne Gore, ki je znano po veliki plaži in bogatem nočnem življenju. Za vse, ki tudi na dopustu ne morete brez dobre zabave je to idealna kombinacija prelepe morske okolice, mediteranske in domače kuhinje, etno stila in vojvodinske tamburaške glasbe. 


Vila Smokva se nahaja v osrednjem delu Sutomora, 300m od plaže. Stavba je sestavljena iz pritličja, prvega in drugega nadstropja. V pritličju sta dva, v prvem nadstropju tri in v drugem nadstropju trije apartmaji. Na dvorišču stavbe je bazen, ki ga gostje lahko uporabljajo. Vsak apartma ima teraso z mizo in stoli, klimatsko napravo, kabelsko TV, sef, mini kuhinjo in kopalnico s tušem in WC-jem.


S prvim tropskim jugom se prebudi tudi konoba Akustik v mestecu Sutomore. To je sezonska restavracija, ki je odprta od začetka junija do konca septembra in se nahaja na samem sprehajališču, le nekaj sto metrov od morja. Predstavlja spoj stare beograjske "kafanske", tradicionalne vojvodinske, bošnjaške in črnogorske kuhinje pod okriljem prelepega etno ambienta, katerega osrčje je veliko ognjišče, nameščeno na sredini restavracije, kjer se pred gosti pripravljajo specialitete kot so: "svadbarsko" zelje, telečji sač, krača in bosanski lonec. In najpomembnejše za popolni užitek, vsak večer bodo novosadski tamburaši igrali najlepše "kafanske" pesmi.   


Nočno življenje v Sutomore je čudovito organizirano, tako da lahko zadovolji vse starosti od najmlajših (dnevne predstave za otroke), družinski večeri v restavracijah z živo glasbo in na koncu so za najstnike tu dobre diskoteke in tako imenovane folkoteke, ki začnejo obratovati v poznih večernih urah. Na sprehajališču je množica lokalov z živo glasbo, ki so na terasah poleg plaže. Terase so zaščitene od morskih valov s kamnito steno, s katere lahko zaneseno opazujete romantične sončne zahode in uživate v okusnih večerjah v eni izmed številnih kvalitetnih restavracij.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.