Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel International - Oddih na Rabu, Rab, Hrvaška - 248 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena, whirlpoola in finske savne

Hotel International - Oddih na Rabu, Rab, Hrvaška - 248 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba zunanjega bazena, whirlpoola in finske savne

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel International se nahaja neposredno vsredišču starega dela mesta. Obkrožen je s starodavnimi uličicami, ki vas karkličejo, da se sprehodite po njih in se napotite v raziskovanje znamenitostimesta. Prijetno vzdušje hotela s svojimi odličnimi storitvami zagotavljabrezskrbno bivanje vsakega gosta. Obkroženi z modrim morjem in zelenimipalmami, boste sigurno našli počitnice kot iz vaših sanj.


Po preživetem dnevu naplaži ali na izletih se sprostite v prijetno ohlajenih sobah, ki so opremljenez veliko udobno posteljo, SAT TV-jem, mini-barom in telefonom. Posebno pozornostso namenili notranji dekoraciji sob. Iz sob lahko gostje uživajo v edinstvenempogledu na ladje, sončne zahode, prelepe lesene strehe in stare kamene hiše vstarem delu mesta.

Uživajte, sprostite se, zabavajte se, preživite družinski oddih v prijetnem vzdušju hotela ali podoživite ljubezenske trenutke v dvoje. Vse to v Hotelu International in na otoku Rab.

Številni prelepi otoki,smaragdno morje, mali zalivi, prečudovite plaže in zeleni gozdovi – vse toustvarja prečudovito sliko hrvaške jadranske obale. V deželi bogate zgodovinein izvrstne gastronomije boste zagotovo našli mesto za sprostitev duše in telesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.