Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Remisens Smart Selection Hotel Bristol - Poletje v Lovranu, Lovran, Hrvaška - 675 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Pijača iz avtomata ob večerji

Remisens Smart Selection Hotel Bristol - Poletje v Lovranu, Lovran, Hrvaška - 675 EUR - 7x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Pijača iz avtomata ob večerji

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Uživajte v poletju in se prepusitte soncu v Lovranu. Smart Selection Hotel Bristol je idealen kraj za oddih in trenutke, ki si jih boste zapomnili.

Smart Selection Hotel bristol 3* se nahaja v zgodovinski zgradbi v Lovranu na Opatijski rivieri in predstavlja idealen kraj za oddih.

Gosti lahko uživajo v celoti obnovljenih Standard sobah z balkonom in pogledom na park. Soba je velika 20-30 m2, gleda proti umirjajočem parku, kar bo za vas pomenilo pravo sprostitev. V sobi sta ločeni postelji ali zakonska postelja, kopalnica je s tušem ali kadjo.

Preživite prijeten dan z osebami, ki vam veliko pomenijo, sončite se na hotelski plaži, nato pa uživajte v pijači na terasi. Hotel je zgrajen neposredno na morju nad sprehajališčem Lungomare in obkrožen z mediteranskim parkom. Njegova lega in narava, ki ga obkroža, predstavljata čudovito kuliso za nepozabne trenutke z vašo družbo.

Uživajte v večerji na terasi restavracije ali med sprehajanjem po Lungomaru. Lovran je mesto, ki ga prevzema romantika, Hotel Bristol na Opatijski rivieri pa je odličen kraj za pravo morsko doživetje.
 
Takoj po prihodu v Hotel Bristol boste začutili pridih zgodovine in prefinjenosti. Aristokratski slog tega hotela se kaže v elegantni notranjosti. Stropi so visoki, pohištvo je posebej izbrano, posebne tkanine pa vsemu dodajajo posebno eleganco.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.