Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Albamaris - Poletje v Biogradu na Moru, Biograd na Moru, Hrvaška - 450 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba otroškega igrišča

Hotel Albamaris - Poletje v Biogradu na Moru, Biograd na Moru, Hrvaška - 450 EUR - 5x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba otroškega igrišča

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le 300 metrov stran od ene najlepših plaž na Jadranu - Soline v Biogradu, sredi čudovitega borovega gozda, se nahaja Hotel Albamaris. S svojo raznoliko ponudbo in visoko kakovostjo storitev, bo vaš dopust nepozaben. Le 100 metrov od hotela se nahaja teniški center, ki je opremljen z 20 vrhunskih teniških igrišč, center Biograda pa je oddaljen le 5 minut hoje skozi borov gozd.


Hotel ima 19 dvoposteljnih Standard sob z balkonom, 12 dvoposteljnih Standard sob s francoskim balkonom, 4 dvoposteljne Comfort sobe z balkonom, 1 dvoposteljno Comfort sobo s francoskim balkonom in 1 Deluxe apartma. V hotelu je tudi restavracija, recepcija, seminarska soba, bar, otroško igrišče in parkirišče.


Standardne sobe so opremljene s francoskim balonom s pogledom na mesto, kopalnico, telefonom, satelitsko televizijo, brezžičnim internetom in klimatsko napravo.


Biograd je idealna destinacija za športne navdušence in ljubitelje aktivnih počitnic (odbojka na mivki na plaži Soline, kolesarske poti iz Biograda do Vranskega jezera, potapljanje, tenis). Zaradi zanimive geografske lege na središču jadranske obale, obkrožen z nacionalnimi parki (Kornati, Paklenica, Krka, Plitvička jezera) in naravnimi parki (Vransko jezero), Biograd ponuja svojim gostom številne organizirane izlete v najlepše hrvaške regije. Novost v bližini Biograda je Fun Park Mirnovec, ki ga imenujejo tudi hrvaški Gardaland.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.