Hotel Bebić - Poletje v Pločah, Ploče, Dalmacija, Hrvaška - 394 EUR - 6x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta v postelji s starši brezplačno), 6x polpenzion za 2 osebi

Hotel Bebić - Poletje v...

Hotel Bebić - Poletje v Pločah, Ploče, Dalmacija, Hrvaška - 394 EUR - 6x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta v postelji s starši brezplačno), 6x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 79,00 €

394,00 €
Cena
394,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživitepoletne počitnice v hotelu Bebić, ki se nahaja v samem centru mesta, ob športni marini in naodlični lokaciji, tik ob morju. Mesto in pristanišče Ploče se nahaja le nekaj kilometrov zahodno od reke Neretve kjer lahko uživate v supanju ali se osvežite s skokom v vodo. Poleg bližine morja, mesto ponuja prodnate in peščene plaže, veliko športnih aktivnosti in možnosti za družinske izlete do Dubrovnika ali Mostarja. 


Hotel razpolaga s 40 sobamiin 6 hotelskimi apartmaji, klimatizirano restavracijo, snack barom, teraso,varovanim parkiriščem, menjalnico, rent a carom, frizerskim salonom, ... Zahotel je značilno dobro razmerje med ceno in kakovostjo.
Vse sobe imajo telefon z direktno linijoter balkon s pogledom na morje. Sobe in hotelski apartmaji so klimatizirani.Hotel ima centralno gretje.


Neposredno ob hotelu se nahaja športni center indvorana s fitness centrom, savno ter nogometnim igriščem.Med oddihom lahko obiščetekulturnozgodovinska centra Split in Dubrovnik, ki sta oddaljena okrog 100 km,ali pa Međugorje, ki je oddaljeno le 40 km. Morje, Baćinska jezera in dolgikanali delte Neretve pa so popolni za avanturo in ribolov.


Dolina Neretve si je zaradi svoje izredno rodovitne zemlje in obsežnih nasadov zlatorumenih mandarin pridobila vzdevka Zlata dolina ter hrvaška Kalifornija. Obiščite prelepo dolino delte Neretve in zgodovinski Mostar. 

Lokacija

Kralja Petra Krešimira IV 1
20340
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Bebić - Poletje v Pločah, Ploče, Dalmacija, Hrvaška - 394 EUR - 6x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 7. leta v postelji s starši brezplačno), 6x polpenzion za 2 osebi«