Hotel Vinotel Gospoja - Last minute oddih, Vrbnik, Krk, Hrvaška - 369 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk z lokalnimi sestavinami za 2 osebi

Hotel Vinotel Gospoja - Last...

Hotel Vinotel Gospoja - Last minute oddih, Vrbnik, Krk, Hrvaška - 369 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk z lokalnimi sestavinami za 2 osebi

Rezerviraj za 74,00 €

369,00 €
Cena
369,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/fqj3RIaC8KA?t=2

Doživite vso čarobnost Vrbnika! HotelVinotel Gospoja ponuja edinstveno doživetje in drugačen dopust na otoku Krku!Vinotel ponosno gleda na morje in pečine, ki izhajajo izmorja, in prikazujejo mesto Vrbnik ravno takšno, kakršno je - edinstveno mesto,polno čustev, zgodovine, vere in ljubezni.  Nov in sodoben hotel VinotelGospoja, v sklopu Vrbnika, vabi goste in jim ponuja vse čare, ki jih si želijoza popolno dušo in telesne počitnice.Vinotel Gospoja je družinski hotel, ki ga vodi družinaToljanić, ki je naredila velik preboj z združevanjem navidezno nezdružljive tradicije, prepletene skozi generacijo in sodobnega hotela.Moderno urejene sobe pozdravljajo goste z imeni hrvaškihavtohtonih sort vina. Družinske sobe in apartmaji, notranji bazen, savna inwellness ter bogata jedilnica z jedmi po naročilu, so le del zgodbe, ki jolahko doživite skupaj s prijaznim in ljubaznim hotelskim osebjem.


Standard dvoposteljna soba morska stran vključuje lastno kopalnico in tuš, WiFi, SAT TV, telefon, sef, mini bar, klimo, kopalni plašč in copate, fen, kozmetični pribor ter možnost pomožnega ležišča – raztegljivo zofo. Superiordvoposteljna soba s pogledom na morje vključuje lastno kopalnico in tuš, balkonali teraso, WiFi, SAT TV, telefon, sef, mini bar, klimo, kopalni plašč incopate, fen, kozmetični pribor ter možnost pomožnega ležišča – raztegljivo zofo.


Vrbnik je prava izbira za vse pustolovce, ki ne želijodoživeti masovnega turizma, vendar iščejo izvirni  sredozemsko okolje v kombinaciji z družinskoatmosfero hotela Vinotel Gospoja.
V restavraciji Vinotel Gospoja se strežejo regionalne jedi,ki označujejo gastronomsko tradicijo mesta Vrbnik. Vse jedi in vina imajoposeben značaj in skupaj ustvarjajo čudovito mešanico, v kateri bodo vsi gostjeresnično uživali.


Wellness & Spa Gospoja vključuje notranji bazen zrelaksacijsko cono, sodobno in tehnološko napredno spa območje s tuši, finsko,parno in posebno mediteransko savno. Obstaja tudi terapevtska cona, kjer jemogoče poskusiti terapijo z vinom in algami v kombinaciji z masažami, uživati​​v regenerativnem zdravljenju ali z naravnimi pilingi preprosto obnoviti kožopred in po soncu.

Lokacija

Frankopanska 1
51516
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Vinotel Gospoja - Last minute oddih, Vrbnik, Krk, Hrvaška - 369 EUR - 3x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, 3x samopostrežni zajtrk z lokalnimi sestavinami za 2 osebi«