Scandinavian Home of Ulcinj, Ulcinj, Črna Gora - 265 EUR - 4x nočitev za 2 osebi, 4x zajtrk za 2 osebi

Scandinavian Home of Ulcinj,...

Scandinavian Home of Ulcinj, Ulcinj, Črna Gora - 265 EUR - 4x nočitev za 2 osebi, 4x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 65,00 €

265,00 €
Cena
265,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Scandinavian Home of Ulcinj se nahaja v Ulcinju.Ulcinj je mesto, ki se nahaja na jugu jadranske obale. Skupaj s Hvarom je znanapo največjem številu sončnih dni na Jadranskem morju.


Ulcinj se lahko pohvali spribližno 20 kilometrov plaž, od katerih je 15 kilometrov lepih peščenih plaž,z olivnimi nasadi, zdravilnim peskom, blatom in zdravilno mineralno vodo.Očarljive peščene plaže so znamenje in simbol odličnosti Ulcinja. Najdaljša plaža,dolga približno 13 km in široka približno 50 metrov, je Velika plaža, ki se širiod severozahoda proti jugovzhodu in je polkrožne oblike ter sega od luke izPorta Milene do delte Bojana. Od samega hotela je oddaljena približno 2kilometra.


Hotel vsebuje nove in moderne klimatizirane sobe s kabelskotelevizijo, lastno kopalnico s prho in brezplačnim toaletnim priborom. Gostomje na voljo brezplačen brezžični internet in ogrevan zunanji bazen ter terasaza sončenje v primeru, če se želijo osvežiti v hotelu. V sklopu hotela so navoljo tudi bar, restavracija in brezplačno zasebno parkirišče.


Če se želite sprehoditi po izletu, sproščanju ali dnevu naplaži, se lahko odpravite v staro mestno jedro Ulcinj, ki se nahaja približno2,5 km od hotela. Obiščite Staro mesto Ulcinj, njegovo mrežo majhnih ulic, tržnicein antične stavbe. Prepustite se čarobnosti tega zgodovinskega mesta. 

Lokacija

Ulcinjsko Polje bb
85360
Črna Gora

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Scandinavian Home of Ulcinj, Ulcinj, Črna Gora - 265 EUR - 4x nočitev za 2 osebi, 4x zajtrk za 2 osebi«