Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Scandinavian Home of Ulcinj, Ulcinj, Črna Gora - 465 EUR - 7x nočitev za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Scandinavian Home of Ulcinj, Ulcinj, Črna Gora - 465 EUR - 7x nočitev za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Scandinavian Home of Ulcinj se nahaja v Ulcinju.Ulcinj je mesto, ki se nahaja na jugu jadranske obale. Skupaj s Hvarom je znanapo največjem številu sončnih dni na Jadranskem morju.


Ulcinj se lahko pohvali spribližno 20 kilometrov plaž, od katerih je 15 kilometrov lepih peščenih plaž,z olivnimi nasadi, zdravilnim peskom, blatom in zdravilno mineralno vodo.Očarljive peščene plaže so znamenje in simbol odličnosti Ulcinja. Najdaljša plaža,dolga približno 13 km in široka približno 50 metrov, je Velika plaža, ki se širiod severozahoda proti jugovzhodu in je polkrožne oblike ter sega od luke izPorta Milene do delte Bojana. Od samega hotela je oddaljena približno 2kilometra.


Hotel vsebuje nove in moderne klimatizirane sobe s kabelskotelevizijo, lastno kopalnico s prho in brezplačnim toaletnim priborom. Gostomje na voljo brezplačen brezžični internet in ogrevan zunanji bazen ter terasaza sončenje v primeru, če se želijo osvežiti v hotelu. V sklopu hotela so navoljo tudi bar, restavracija in brezplačno zasebno parkirišče.


Če se želite sprehoditi po izletu, sproščanju ali dnevu naplaži, se lahko odpravite v staro mestno jedro Ulcinj, ki se nahaja približno2,5 km od hotela. Obiščite Staro mesto Ulcinj, njegovo mrežo majhnih ulic, tržnicein antične stavbe. Prepustite se čarobnosti tega zgodovinskega mesta. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.