Apartmaji Polynesia Plava Laguna - oddih v juniju, Umag, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v apartmaju park stran za 4 osebe, Zunanji bazen in ležalniki (omejeno število)

Apartmaji Polynesia Plava...

Apartmaji Polynesia Plava Laguna - oddih v juniju, Umag, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v apartmaju park stran za 4 osebe, Zunanji bazen in ležalniki (omejeno število)

Rezerviraj za 15,00 €

183,00 €
Cena
46%
Popust
84,00 €
Prihranek
99,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte si popoln oddih od vsakdanjika v čudoviti Istri, na polotoku modro-zelenega Mediterana! Pobegnite od skrbi in težav in se prepustite vsem lepotam, ki jih ponuja čudovito okolje ter Apartmaji Polynesia.

Polynesia se nahaja v Katoro Resortu, nedaleč stran od mesta Umag. Z največjim bazenom v Umagu je Polynesia popoln kraj za vse ljubitelje sončenja. Po kopanju v bazenu lahko gostje uživajo v prekrasnem pogledu na morje in sodelujejo v številnih drugih aktivnostih.

Turistično naselje Polynesia bo poskrbelo za najbolj zabavno ponudbo tako za otroke kot za odrasle. Preživite počitnice z obilo sonca in nepozabnih trenutkov!

Naravne lepote, zgodovina in tradicija starega mesta Umaga in okoliškega področja Istre, topla mediteranska klima z veliko sonca čez celo leto, delajo Umag idealno mesto za oddih. Atraktivnost destinacije je tudi raznolika celoletna wellness in športna ponudba, izjemno cenjena avtohtona gastronomija, ceste vina in oliv.

Umag ima zelo zanimivo zgodovino: odkrili so ga rimski plemiči in se odločili da si ga prisvojijo za svojo poletno rezidenco. Sijaj, razkošje in glamur teh časov se tudi danes kaže v beneških hišah. 

Economy apartma (37m2) 2+2: 2+2 apartma z balkonom na park strani. V apartmaju je spalnica z zakonsko posteljo ter dnevna soba z raztegljivim kavčem. Na razpolago je tudi TV, telefon, v celoti opremljena kuhinja, kopalnica s tušem, balkon in terasa.

Economy apartma (40m2) 2+3 (doplačilo): 2+3 apartma z balkonom na park strani. V apartmaju je spalnica z zakonsko posteljo, dnevna soba s tremi dodatnimi posteljami ali enim raztegljivim kavčem z dvema ležiščema + kavč. Na razpolago je tudi TV, telefon, v celoti opremljena kuhinja, kopalnica s tušem ali kadjo, terasa in balkon.

Lokacija

Katoro 31
52470
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Apartmaji Polynesia Plava Laguna - oddih v juniju, Umag, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v apartmaju park stran za 4 osebe, Zunanji bazen in ležalniki (omejeno število)«