Residence Sol Garden Istra For Plava Laguna - družinski oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v Classic sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Residence Sol Garden Istra...

Residence Sol Garden Istra For Plava Laguna - družinski oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v Classic sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 23,50 €

256,00 €
Cena
38%
Popust
97,00 €
Prihranek
159,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne zamudite odlične ponudbe za družinski oddih s kar -44% popusta! 2 noči v Residence Sol Garden Istra za 2 osebi z vključenim zajtrkom (1 otrok do 12. leta biva brezplačno)!

Residence Sol Garden Istra (nekdanji Village Sol GardenIstra) v Umagu je idealna izbira za družine z otroki in rekreativce. Hotel se nahaja v Kotoro Resortu in je le 200 metrovoddaljen od morja. Gostje lahko koristijo vse storitve hotela Sol Garden Istra,ki se nahaja v neposredni bližini kompleksa Residence Sol Garden Istra.

Hotel & Residence Sol Garden Istra je eden izmed najboljših družinskihkompleksov na Hrvaškem. Prečudovito okolje, dobra hrana, spa tretmaji inkakovostne storitve ter vsi elementi, ki bodo olajšali bivanje staršem, otrokompa bodo zagotovili nepozabne počitnice!Uživajte s svojimi otroki na zunanjem kompleksu bazena sštevilnimi atrakcijami ali v novem Aqua Parku s tobogani in vodnim igriščem!Melia Hotels Activities Team bo poskrbel za zabavo sštevilnimi dnevnimi in večernimi aktivnostmi za otroke vseh starosti.

Prostorne sobe v Residence Sol Garden so urejene v prijetnem mediteranskem stilu s toplimi ter sproščujočimi barvami. Vse sobe imajo klima napravo, satelitski TV sprejemnik, mini bar, sef, kopalnico s tušem in opremljen balkon s pogledom na zeleni park, ki obdaja hotel. Klasične sobe imajo dve ločeni postelji in vse imajo zasebni balkon. 

Wellness Center hotela Residence Sol Garden Istra ima največji prostor za sprostitev v Umagu in je mesto, v katerem lahkoobčutite vse čari avtohtonih proizvodov. Izberite enega izmed številnihtretmajev za nego telesa z medom, oljčnim oljem, sivko ali tartufi in popolnomapoživite vsa svoja čutila. Sprostite se ob vodni masaži v največjem whirlpoolu,pogrejte se v eni izmed savn, mišice pa prenovite s športno-revitalizacijskimitretmaji.

Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem in to ni presenečenje. Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali izstopa s svojo lepoto.Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čari. Takoj, ko zagledate te neskončne mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, vedeli boste, da se nahajate na posebnem mestu.

Lokacija

Katoro bb
52470
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Residence Sol Garden Istra For Plava Laguna - družinski oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v Classic sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 2x polpenzion za 2 osebi«