Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa Jurac - Poletje na Pagu, Povljana, otok Pag, Hrvaška - 428 EUR - 4x nočitev v apartmaju 2+2 za 4 osebe, Uporaba bazena

Villa Jurac - Poletje na Pagu, Povljana, otok Pag, Hrvaška - 428 EUR - 4x nočitev v apartmaju 2+2 za 4 osebe, Uporaba bazena

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo v ponudbi! Villa Jurac z dih jemajočim razgledom namorje! Obiščite otok Pag in se prepustite soncu, morju in pesku!

Villa Jurac se nahaja v Povljani, na otoku Pagu. Od plaže je oddaljena le 30metrov, ponaša pa se tudi z lastnim bazenom in teraso za sončenje.

Gostom je na voljo apartma 2+2 , ki ima spalnico z zakonsko posteljo dnevnosobo z raztegljivim kavčem, kuhinjo, kopalnico in pa balkon z vrtnim pohištvom.V apartmaju je tudi satelitska TV in pa Wi-Fi. Parkirišče je zagotovljeno ob objektu.

Najbližja plaža je peščena in skalnata ter oddaljena le 30 metrov. Prodnataplaža pa je oddaljena 400 metrov. Mirno okolje je polno kolesarskih insprehajalnih poti, ki vodijo do skrivnih zalivov, čudovitih plaž in številnihznamenitosti v okolici. V okolici se nahaja veliko restavracij, trgovin, barovin ostalih turističnih objektov, ki bodo zagotovo popestrili vaš dopust!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.