TOP SEZONA!! Nepozaben 8-dnevni dopust za do 6 oseb v Apartmajih Topolovec**** na otoku Krku (veljavnost do 1.7.-1.9.2019)

TOP SEZONA!! Nepozaben...

TOP SEZONA!! Nepozaben 8-dnevni dopust za do 6 oseb v Apartmajih Topolovec**** na otoku Krku (veljavnost do 1.7.-1.9.2019)

999,00 €
Cena
999,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji se nahajajo v mirnem okolju in so polno opremljeni in pripravljeni na vaše dopustovanje. Apartmaji vsebujejo kuhinjo, 3 kopalnice, dnevno sobo ter 3 spalnice. Apartmaji so tudi klimatizirani. Apartmaji so od plaže oddaljeni 50 metrov in ležijo ob glavnem sprehajlišču.
Mesto Krk
Centralni del mesta Krk je zgrajen na ozkem prostoru med dvema zalivčkoma Krškega zaliva. Novejši del mesta, pa se širi jugovzhodno in jugozahodno od starega mestnega jedra. Mesto je naravno zaščiteno pred burjoin ima zelo ugodno klimo.  Mesto je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času in identificirano kot Kuryka antične Grčije, ter kot Curicum iz rimske dobe, vendar je zanesljivo, da so ga že pred tem osnovali Liburni. Iz rimskih časov so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb.
 >

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »TOP SEZONA!! Nepozaben 8-dnevni dopust za do 6 oseb v Apartmajih Topolovec**** na otoku Krku (veljavnost do 1.7.-1.9.2019)«