Nepozaben 3-dnevni dopust za DO 4 OSEBE v Apartmajih Topolovec**** na otoku KRK (v terminu do 1.7.2019)

Nepozaben 3-dnevni dopust za...

Nepozaben 3-dnevni dopust za DO 4 OSEBE v Apartmajih Topolovec**** na otoku KRK (v terminu do 1.7.2019)

120,00 €
Cena
120,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nepozabne in prelepe počitnice na Krku!​
Sonce, plaže, kristalno čisto morje in počitek – odpravite se na Krk, kjer vas čaka nepozaben 3-dnevni oddih v Apartmajih Topolovec! Ponudba velja za štiri osebe.
Apartmaji Topolovec**** se nahajajo v mirnem okolišu, so polno opremljeni in že pripravljeni na vaše dopustovanje. Apartmaji imajo kuhinjo, 3 kopalnice, dnevno sobo, 3 spalnice in so klimatizirani. Od plaže so oddaljeni le 50 metrov, poleg njih pa se nahaja tudi glavno sprehajališče.
Mesto Krk
Centralni del mesta Krk je zgrajen na ozkem prostoru med dvema zalivčkoma Krškega zaliva. Novejši del mesta, pa se širi jugovzhodno in jugozahodno od starega mestnega jedra. Mesto je naravno zaščiteno pred burjoin ima zelo ugodno klimo.
Mesto je bilo naseljeno že v prazgodovinskem času in identificirano kot Kuryka antične Grčije, ter kot Curicum iz rimske dobe, vendar je zanesljivo, da so ga že pred tem osnovali Liburni. Iz rimskih časov so ohranjeni ostanki term, obzidja, mozaikov in delov stavb.

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Nepozaben 3-dnevni dopust za DO 4 OSEBE v Apartmajih Topolovec**** na otoku KRK (v terminu do 1.7.2019)«