Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

WIPER WIZARD za enostavno OBNOVITEV BRISALCEV na AVTU, da bodo kot NOVI! Poštnina je BREZPLAČNA

WIPER WIZARD za enostavno OBNOVITEV BRISALCEV na AVTU, da bodo kot NOVI! Poštnina je BREZPLAČNA

57%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čarovnik za obnovitev brisalcev WIPER WIZARD je ekonomična izbira za vse, ki želite prihraniti denar pri nakupu brisalcev!
Namesto novih brisalcev si raje priskrbite Wiper Wizard, s katerim boste svoje brisalce preprosto obnovili, namesto da jih zamenjate in vržete stran. Uporaba čarovnika za obnovitev Wiper Wizard je enostavna - z njim podrsate bo brisalcu in to je to!
Wiper Wizard je ekonomična in praktična izbira. Nič več vas ne bo motilo škripanje starih brisalcev po vetrobranskem steklu. Grobi robovi bodo utrjeni v sekundah. Pa vendar ni težava samo v neprijetnem zvoku, ki ga oddajajo stari brisalci, ampak tudi vaša varnost med vožnjo v deževnem vremenu!
Čarovnik Wiper Wizard bo obnovil in "naostril" vaše brisalce, tako da bo spet vzpostavljen popoln stik med metlico in vetrobranskim steklom - rezultat tega je izboljšano delovanje brisalcev.
Uporaba Wiper Wizarda je enostavna - z njim podrsajte po metlici brisalnika, po celotni dolžini naprej in nazaj, vse ostanke pa nato obrišite s krpo in vaši brisalci so že pripravljeni na ponovno uporabo. 
Čarovnik za obnovitev brisalcev Wiper Wizard - za boljši pogled in bolj varno vožnjo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.