Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Big House Plitvička jezera - Poletni oddih, Plitviška jezera, Hrvaška - 75 EUR - 1x nočitev za 2 osebi (otroci do 6,99 brezplačno), 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Big House Plitvička jezera - Poletni oddih, Plitviška jezera, Hrvaška - 75 EUR - 1x nočitev za 2 osebi (otroci do 6,99 brezplačno), 1x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Plitviška jezera so eden najlepših nacionalnih parkov v Evropi.Jezera in jame, gozdovi in livade, potoki, reke in slapovi Plitviških jezerkakor tudi bogat raznolik rastlinski in živalski svet, s svojo lepoto navdušujein privlači obiskovalce iz celega sveta. Čarovnija kristalno jasnihmodro-zelenih jezer traja skozi celo leto.


Pravijo, da prav vsak letničas ima svoje čare in posebnost. Da je to res, nam kažejo Plitviška jezera, ki zvsakim menjanjem barve, vsakim novim bujenjem, obdana z ledom ali pa v sencikrošnje dreves, dajejo poseben, neponovljiv in izjemen vtis.


Plitviška jezera sokonstantna, ampak tudi vedno drugačna, tako da Vas bodo nedvomno presenetila znekim novim doživetjem ali novim spoznanjem.


Hotel Big House Plitvička jezera se nahaja v Ličkom Petrovom selu, vsega 9 km od Vhoda 1 v Nacionalni par Plitviška jezera in 7 km od meje s sosednjo Bosno in Hercegoino (Bihać). Zaradi svoje lokacije se gostom ponuja idealna priložnost za številne izlete, predvsem izlet v Nacionalni park Plitvice in Nacionalni park Una (BiH). Gostje, ki radi uživajo in se povezujejo z naravo, bodo trenutke zase našli v 5 km oddaljenem ranču z vzgojem jelenov in avtohtonimi črnimi prašiči - Dolina jelenov. Tisti, ki ste bolj za adrenalinske podvige, se lahko sprostite z Zip Lineom in paintballom. Tudi podzemno letališče Željava, ki je od hotela oddaljeno le par kilometrov, je gotovo ena izmed stvari, ki si jih morate ogledati.


Big House Plitvička jezera svojim gostom ponuja 59 namestitvenih enot in zunanjo restavracijo, ki je urejena v rustilkalnem stilu. Sobe so prostorne in udobne, kar je idealno za družine z otroki ali prijatelje, ki se želijo družiti in zabavati. V sobah je kopalnica s tušem, TV s SAT priključkom, brezplačen Wi-Fi in centralna kurjava. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.