Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Elati - Poletje v Grčiji na otoku Lefkas, Lefkas, Nidri, Grčija - 340 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Končno čiščenje

Apartmaji Elati - Poletje v Grčiji na otoku Lefkas, Lefkas, Nidri, Grčija - 340 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Končno čiščenje

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Otok Lefkas v Grčiji na Megabonu! Obiščite eno najlepših plaž na svetu in okopajte se v najbolj turkiznem morju na Mediteranu. Sonce, čudovita plaža, turkizno morje, mir ob morju, ... Potrebujete še kaj za popoln dopust?

Lega in okolica: nepozaben pogledna modro Jonsko morje in razpeta jadra jadrnic vas bodo tudi po vaši vrnitviše dolgo spominjala na počitniške dni. 100 m od središča mesta Nidri sštevilnimi tavernami in bari, 10 m od prodnate plaže, 37 km od letališča.

Apartmaji: prijetnoin udobno opremljeni, spalnica je povezana z dnevno bivalnim prostorom skuhinjsko nišo, hladilnik, klimatska naprava, brezplačen Wi-Fi, Sat TV,kopalnica, balkon ali terasa.

Storitev: najem.

Aktivnosti(doplačilo): vodni športi na plaži   

PAKETOKUŠAMO LEFKAS (doplačilo- paket 7x kosilo ali večerja – »Okušamo Lefkas«)

Čarpoletja na novih destinacijah je odkrivanje novih okusov, vonjev, barv,melodij. Z vsemi čutili se prepustiti domačnosti in drugačnosti, ki je takozelo privlačna in zanimiva. In tisti trenutek, ko nas pot s plaže ponese vbližnjo taverno, kjer še oviti v brisače, v objemu sence figovcev in oleandrov,izberemo mizo, začutimo ta čar in se predamo okusom Lefkasa …Vsemoboževalcem Grčije, smo za prihajajoče poletje pripravili poseben program, vkaterem boste lahko z nami odkrivali nove recepte ali uživali v že preverjenih.
 · preverjene taverne in restavracije
 · kakovostna lokalna hrana, tradicionalna kuhinja
 · možnost izbire (kosilo ali večerja) in po želji vsak dan v drugirestavracijiNaLefkasu se bomo razvajali v preverjenih restavracijah:
 · mesto Nidri: Flisvos,Basillico
 · letovišče Ligia: Makis
·  letovišče Agios Nikitas: Join in

 *Natančenseznam restavracij boste prejeli pri predstavniku ob prihodu na destinacijo. Obnaročilu dodatnih a la carte jedi, doplačilo na kraju samem.
 · 7x kosilo ali večerja v restavraciji s seznama
 · predjed, glavna jed, sladica ter kozarec rdečega ali beleganamiznega vina, voda


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.