Resort Centinera - Zgodnje poletje, Banjole, Pula, Istra, Hrvaška - 212 EUR - 2x nočitev v Standard A sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (sokovi, lokalna vina in pivo vključeni ob večerji)

Resort Centinera - Zgodnje...

Resort Centinera - Zgodnje poletje, Banjole, Pula, Istra, Hrvaška - 212 EUR - 2x nočitev v Standard A sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (sokovi, lokalna vina in pivo vključeni ob večerji)

Rezerviraj za 32,00 €

212,00 €
Cena
212,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Resort Centinera se nahaja 6 km južno od Pule, v Banjolah, na 16.500 m2 medrtom Bumbište in rta Indije, ob zalivu Centinera in borovcih, kar je idealnalokacija za popolne poletne počitnice v čudoviti Istri! 

Resort razpolaga s 151 sobami, notranjim bazenom z morsko vodo ter na novo odprtim kampom s sodobno opremljenimi mobilnimi hiškami in kamp parcelami z elektriko in vodo. Da bi bil prav vsak dan popoln in napolnjen z zabavo ter smehom, imate na voljo tudi skupino animatorjev, s katerimi se boste zabavali in razgibali. V Mini klubu so za otroke na voljo programi z zabavnimi in izobraževalnimi aktivnostmi, ki bodo prispevali k temu, da vaši otroci tega dopusta ne bodo nikoli pozabili.

V ponudbo resorta lahko izbirate med dodatnimi storitvami, kot so izleti v Pulo, obisk NP Brioni, Plitvička jezera, Benetke, najem koles,najem motorjev, najem avtomobila, najem čolna, aquapark, najem kanuja, najempedalina ter bogat animacijski program za otroke in odrasle. Le 250 m odhotela se nahaja Športni center »Banjole« s 4 teniškimi tereni, nogometnimigriščem ter terenom za odbojko na mivki. 

Uživajte v čudovitem razgledu na morje v zalivu Centinera. Naj bo to zabaven in aktiven družinski oddih ali odddih v dvoje. Če iščete enostavno nastanitev z odlično lokacijo, je to resort za vas.

V Standard A dvoposteljni sobi sta dve postelji in klima. V sobi je kopalnica s tušem in sušilcem za lase. Prav tako je na voljo TV, telefon in mini bar. Z doplačilom lahko bivate v Standard B sobi, k ije namenjena 3 osebam. V njej sta dve postelji in raztegljiv kavč. V sobi je tudi balkon.


Lokacija

Indije 1
52100
Hrvaška

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Resort Centinera - Zgodnje poletje, Banjole, Pula, Istra, Hrvaška - 212 EUR - 2x nočitev v Standard A sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (sokovi, lokalna vina in pivo vključeni ob večerji)«